Închide meniul
Foto

„Atinge pragul nebuniei!” Ce se întâmplă acum cu bărbatul celebru din România, acuzat de soţie că e leneş şi care a fost ameninţat cu divorţul: „Nu e în stare să ţină o slujbă”

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2021, 16:36

„Atinge pragul nebuniei!” Ce se întâmplă acum cu bărbatul celebru din România, acuzat de soţie că e leneş şi care a fost ameninţat cu divorţul: „Nu e în stare să ţină o slujbă”

Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie

Colaj Instagram

  • Cristian Daminuţă şi soţia sa au luat decizia de a se împăca
  • Anunţul făcut de femeie

Vestea divorţului dintre Cristian Daminuţă şi Mădălina a luat prin surprindere pe toată lumea. Femeia a făcut, în momentul în care a izbucnit scandalul, mai multe acuzaţii la adresa fotbalistului. Astfel, Mădălina l-a acuzat pe acesta că este leneş şi că este iresponsabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest tip de bărbat nu este în stare să țină o slujbă o perioadă mai lungă, învinovățind pe oricine altcineva și nerecunoscând că lenea și lipsa lui de interes sunt adevărata cauză”, a scris Mădălina pe Instagram, în urmă cu o lună.
Mai mult, Mădălina a insinuat şi că bărbatul ar fi fost violent.

„În ceea ce privește bărbatul violent, acesta este bărbatul care, sub masca farmecului și a unei aparente normalități, ascunde o cruzime rar întâlnită. Cea mai mare satisfacție a sa este să te vadă că suferi, atât fizic, cât și psihic. Este o manifestare a dorinței de dominație care atinge pragul nebuniei„, a mai transmis soţia lui Cristian Daminuţă.

Reclamă

Cristian Daminuţă şi soţia sa au luat decizia de a se împăca

Mădălina a anunţat, în direct la Antena Stars, că a luat decizia să se împace cu soţul său.

„Suntem în proces de împăcare. Ne-am întors acasă. Ne-a prins bine separare, ne-am dat seama de multe lucruri și sa sperăm că tot raul spre bine. Aștept fapte de la soțul meu„, a spus Mădălina la Antena Stars.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului 23:11 LIVE SCOREUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:52 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat 21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOEstoril – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Daminuţă
Liga 1 • 25 feb., 19:26
FOTO
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie
Diverse • 15 ian., 14:06
FOTO
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans
Diverse • 19 dec., 18:47
FOTO
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani
Liga 1 • 11 oct., 12:31
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță
Extra • 31 mai, 17:30
FOTO
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina, care face bani din OnlyFans, și-a uluit fanii