Închide meniul
Foto

Cristian Daminuţă şi-a părăsit iubita chiar înainte de cununia religioasă. Are probleme în a obţine cel de-al treilea divorţ!

Antena Sport Publicat: 6 august 2021, 16:57

Cristian Daminuţă şi-a părăsit iubita chiar înainte de cununia religioasă

Cristian Daminuţă şi-a părăsit iubita chiar înainte de cununia religioasă

Instagram Cristian Daminuţă

  • Cristian Daminuţă a rămas fără toate actele
  • Fostul jucător de la Inter şi AC Milan, în proces de divorţ

Mijlocaşul care între 2008 şi 2010 a fost la Inter se confruntă cu noi probleme. La scurt timp după ce contul său de Facebook a fost spart, Daminuţă şi-a pierdut toate actele. În aceste condiţii, procedura divorţului riscă să fie amânată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Daminuţă şi-a părăsit iubita chiar înainte de cununia religioasă

Ieri am mers să schimb niște bani că rămăsesem fără lei și în momentul în care mi-a cerut doamna de acolo buletinul și cred că am pus actele pe tejghea și până am numărat banii, având foarte multe chestii pe cap, fiind și grăbit, cred că le-am uitat acolo.

După o oră după ce am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai am actele și m-am urcat înapoi în mașină, m-am întors la mall și am refăcut drumul pe care îl făcusem înainte. (…) Erau toate acolo pentru că mai aveam nevoie și pentru alte chestii și așa s-a nimerit”, a declarat Daminuţă la AntenaStars, citat de Spynews.

Reclamă

Jucătorul format de Poli Timişoara se află la al treilea divorţ. A mai fost căsătorit cu Anemona şi Iasmina. Cu actuala soţie are un copil, dar acest lucru nu l-a împiedicat în a lua decizia de a se despărţi de Mădăla.

Cristian Daminuţă: „Nu vă mai ascundeţi în spatele copiilor”

Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, o relație toxică sau legătură șubredă dintre doi parteneri. Un copil trebuie să fie o completare a bucuriei celor doi, o oază de liniște și de viață și nu o portiță de scăpare temporară din cleștele Egoului, ce strânge și sugrumă dureros de tare fericirea, ‘îndrăgostiților’.

Reclamă

Nu vă mai ascundeți în spatele copiilor, găsind mereu motive de a rămâne și a îndura. Nu faceți decât să le oferiți cel mai bun exemplu – de cum să fii nefericit. Dați la o parte perdelele neputinței și lăsați-vă purtați de puterea interioară. Niciodată nu vei afla cât de puternic ești, decât atunci când ești nevoit să fii puternic. Curaj și înțelepciune!”, a scris Cristian Daminuță, pe Instagram.

Poli Timişoara, Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon şi Olimpia Satu Mare sunt echipele la care a fost legitimat Daminuţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Daminuţă
Liga 1 • 25 feb., 19:26
FOTO
„Fii bărbat, decât să te scalzi în penibil!” Cristian Daminuţă l-a făcut praf pe Alexandru Albu, după scandalul de la Rapid
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie
Diverse • 15 ian., 14:06
FOTO
Cristian Daminuţă a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost părăsit de soţie: „Am discutat destul şi a fost numai rău!”
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans
Diverse • 19 dec., 18:47
FOTO
Cristian Daminuţă şi-a dat afară din casă soţia care face bani din OnlyFans! De la ce a pornit scandalul uriaş
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani
Liga 1 • 11 oct., 12:31
Cristian Daminuţă şi-a anunţat retragerea din fotbal, la 33 de ani: „M-am născut talent, dar am murit speranţă”
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță
Extra • 31 mai, 17:30
FOTO
Apariție răvășitoare a soției lui Cristian Daminuță. Mădălina, care face bani din OnlyFans, și-a uluit fanii