Închide meniul

„Au fost zile când îmi era foame şi nu mâncam!” Ionuţ a fost părăsit de mamă când avea 4 ani, iar tatăl său a muncit cu ziua pentru a-l creşte

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 9:04

Reclamă
„Au fost zile când îmi era foame şi nu mâncam! Ionuţ a fost părăsit de mamă când avea 4 ani, iar tatăl său a muncit cu ziua pentru a-l creşte

Ionuţ Firanţă a avut o copilărie plină de lipsuri

Sursa: gsp.ro

Viaţa lui Ionuţ Firanţă s-a schimbat radical în 2018, atunci când a început a luat primul contact cu sportul. Atunci, un antrenor a venit la şcoala unde învăţa Ionuţ şi le-a transmis că îi aşteaptă la o sală din Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, pentru a face arte marţiale, kempo şi sambo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp, un fost medaliat la Olimpiadă, Dumitru Muşat a venit la sală şi l-a remarcat pe Ionuţ. L-a întrebat dacă vrea să facă lupte, iar răspunsul a fost afirmativ. Acesta a ajuns, pentru o scurtă perioadă, la Dinamo, după care a mers la Steaua, club care îi asigură cazarea şi masa.

La vârsta de 14 ani, Ionuţ este triplu campion la lupte greco-romane şi are deja, în doar 3 ani, o colecţie de peste 30 de medalii obţinute la concursurile la care a participat.

Ionuţ Firanţă: „Tati munceşte cu ziua”

Ionuţ Firanţă se emoţionează când vine vorba de familie şi de lipsurile de care a avut parte.

„Mama a plecat de acasă când aveam 4 ani. S-a întors puțin când făcusem 8 ani, dar numai ca să-și facă buletinul, apoi a plecat iar. Stă prin București, mai vorbim prin mesaje, dar nu prea venea să mă vadă. Acum, de vreo câteva luni, am început să vorbim mai des, să ne mai vedem. Mă mai ajută cu bani, cu ce mai am nevoie, dar nici ea nu prea are posibilități. Uneori mi-e dor de ea, dar nu știu dacă aș vrea să se mai întoarcă acasă acum, după atâția ani„, a spus Ionuţ pentru gsp.ro, care a vorbit şi despre sacrificiile pe care le-a făcut tatăl său.

Reclamă

Da, au fost și zile când eram acasă și îmi era foame, dar nu aveam ce să mâncăm! Tati muncește și încearcă să ne asigure tot ce ne trebuie, dar e greu, fiindcă trăiam din ce aducea doar el. Uneori, când el lipsea mai mult, fiind plecat la lucru, unchiul nostru, Vasile, care locuiește cu noi, se mai ducea și el să muncească prin sat, ca să facem rost de bani de mâncare. De aceea muncesc, vreau să ajung campion olimpic, să nu le mai lipsească nimic alor mei„, a mai spus Ionuţ.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și