Închide meniul

Augustin Vasile Chira a murit la 35 de ani! Fostul jucător de la CFR Cluj suferea de o boală cumplită

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2023, 15:31

Reclamă
Augustin Vasile Chira a murit la 35 de ani! Fostul jucător de la CFR Cluj suferea de o boală cumplită

Augustin Vasile Chira a murit la 35 de ani

Augustin Vasile Chira a murit la 35 de ani

Augustin Vasile Chira a murit la 35 de ani. Fostul jucător al lui CFR Cluj suferea de o boală cruntă de mai mult de un an. El locuia în Canada, alături de iubita sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire, în 2022, Chira a aflat că suferă de cancer la stomac, gradul 4. Începuse tratamentul estimat la 30.000 de euro, dar corpul său a cedat.

Augustin Vasile Chira a murit la 35 de ani

”Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a fostului nostru jucător de la echipa secundă, un mare CFRist, Augustin Vasile Chira!

Din nefericire, boala cumplită cu care a fost diagnosticat în urmă cu un an a câștigat această luptă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris clubul din Gruia, pe contul de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Augustin Vasile Chira plecase în Canada

Cu cinci ani în urmă, Augustin și iubita lui decideau să plece în Canada. Aflați într-o vacanță în România, acesta a simțit dureri la stomac și a mers la spital pentru a afla crunta veste.

„Am venit în vacanță acasă, în România. Eu sunt stabilit în Canada de cinci ani, cu iubita mea, iar ai mei sunt în țară, în România. Într-o zi, m-a durut foarte tare stomacul, dar n-am făcut nicio analiză în România pentru că nu am medic de familie aici.

Când m-am întors în Canada, au ei un sistem prin care poți ajunge la medic, am făcut mai multe analize. Am făcut o radiografie și doctorul a văzut că am niște mase sudate în zona esofagului. După două săptămâni, medicul m-a trimis direct la Urgențe pentru ca testele, scannerele să meargă mai rapid.

Reclamă

Ei bănuiau ceva de când au văzut radiografia. Rezultatul? Cancer de gradul 4. Am început, din 2022, tratamentul, fac chimioterapie. Acesta costă undeva la 30.000 de euro. Să sperăm că va fi bine”, declara Augustin Vasile Chira, cu câteva luni în urmă, citat de prosport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:40

Lionel Messi a refuzat să joace la Jocurile Olimpice! Reacţia fermă a starului: „Nu mai am vârsta la care să pot juca peste tot!”

11:26

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus „pas” unui transfer la FCSB: „Nu mă interesează jucătorul ăsta! Să-l ia Gigi!”

10:59

Edi Iordănescu, mesaj pentru fani cu patru zile înainte de debutul României la EURO 2024: „Sunt pregătit să-mi prezint regretele”

10:30

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu! Patronul de la FCSB a „spart banca” pentru transferul lui

10:14

Mihai Stoica îi spulberă visul lui Gigi Becali: „Aproape imposibil!” Planul stabilit pentru următorul sezon

9:56

„Şansa glorioasă de a se ridica la înălţimea numelui!” Anunţul englezilor despre Ianis Hagi, înainte de EURO 2024

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și