Închide meniul

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice după ce a rămas fără locuinţă. „Am slăbit mult!”. Fiul său pleacă din ţară şi îl lasă singur

Reclamă

Publicat: 21 mai 2021, 17:41

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice după ce a rămas fără locuinţă. „Am slăbit mult!. Fiul său pleacă din ţară şi îl lasă singur

Facebook

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice după ce a rămas fără locuinţă

Aurel Pădureanu şi fiul său au fost din casa în care locuiau. Nu îşi mai revin, mai ales din cauza modului în care artista a fost înmormântată, la finalul lunii martie. Din cauza restricţiilor, numai 15 persoane au putut participa la funerarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice după ce a rămas fără locuinţă

Ce mă intrigă a fost modul în care a fost înmormântată o artistă de primă mărime în constelația muzicii lăutărești. Am zbierat și zbier la cimitir când mă duc. Trebuia să fie îmbrăcată frumos, aranjată, cum era ea, elegantă. Nici familia mea nu mă înțelege. Am slăbit mult, nu mai am poftă de mâncare! Am mers în fiecare zi la cimitir, dar mi-a zis băiatul să începem să mergem la două-trei zile. Nici el nu mai suportă, este terminat când merge la mormânt la Cornelia„, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Ca să treacă mai uşor peste acest moment, Alexandru, fiul Corneliei Catanga, va pleca în Statele Unite pentru a-şi continua cariera muzicală.

Alexandru a fost legat de mama lui ca de un cordon ombilical. Alex s-a întors din SUA pentru mama lui, că pe atunci a auzit că a făcut infarct… stop-cardiorespirator. Apoi și-a revenit Cornelia, arăta fenomenal. Alexandru o să plece în America să-și continue cariera„, a precizat soţul regretatei Cornelia Catanga.

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

Reclamă

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga.

În momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti.

Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice. Refuzul patronului de la FCSB l-a devastat. Nevoit să plece din vila din Bragadiru, Aurel Pădureanu s-a mutat în apartament cu fiica lui din prima căsătorie.

Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și