Închide meniul

Aurelio De Laurentiis, depistat cu Covid-19. A participat la o reuniune a ligii profesionsite de fotbal

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 12:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Aurelio De Laurentiis, depistat cu Covid-19. A participat la o reuniune a ligii profesionsite de fotbal

Abaca Press / Piovanotto Marco/ABACA via Hepta

De Lauurentiis, infectat cu Covid

  • Aurelio De Laurentiis a fost testat pozitiv cu coronavirus.
  • De Laurentiis e patronul lui Napoli

Ţinând cont că încă nu ştia despre infectarea cu Sars-CoV-2, dar cu unele simptome, De Laurentiis a participat, miercuri, la Milano, la o reuniune a ligii profesionsite de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri de 71 de ani a efectuat testul miercuri.

Aurelio De Laurentiis a preluat clubul Napoli în 2004, când era în faliment şi în liga a treia. De la promovarea în prima ligă, în 2007, Napoli nu s-a clasat mai jos de locul 12 în Serie A, fiind vicecampioană de patru ori în ultimul deceniu. Sezonul trecut, echipa a ocupat locul 7.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie - 4 mai, în AntenaPLAY
Alte sporturi • 7 apr., 16:28
Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, în AntenaPLAY. Programul complet al României
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”