Închide meniul

„Avea 30 de milioane de euro în cont dacă mă asculta!” Destinul trist al bărbatului celebru din România care a ajuns în pragul falimentului, şi-a vândut vila şi îşi caută casă doar să supravieţuiască

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 17:58

Reclamă

Nicolae Mitea a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti pe care i-a avut România după revoluţie. Ajuns la 18 ani la Ajax, Mitea părea să aibă un viitor fabulos. Numai că viaţa extrasportivă a făcut ca acesta să îşi irosească banii şi cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă, antrenorul lui Nicolae Mitea la juniorii lui Dinamo, a făcut dezvăluiri incredibile despre fostul său elev. Acesta a spus că la 16 ani Mitea a fost la un pas să semneze cu Barcelona.

Dacă mă asculta avea 30 de milioane în cont și trăia în Barcelona. Mitea era semnat la Barcelona, doar să-și pună semnătura pe contract, era rezolvat totul. Dar, el nu a mai semnat. Nici nu mai contează ce a fost atunci. Un jucător genial căruia i-ar mai fi trebuit puțină minte pentru a se desăvârși„, a spus Ionuţ Chirilă, conform Playsport.

Nicolae Mitea, aproape de faliment

Nicolae Mitea are mari probleme financiare. Fostul jucător de la Ajax şi-a vândut vila de sute de mii de euro din Fundeni.

Nicolae Mitea pare să fi ajuns la fundul sacului. Unul dintre cei mai talentaţi pe care i-a avut fotbalul românesc a fost nevoit să îşi vândă vila din Fundeni în care a investit sute de mii de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Am vândut vila din Fundeni. M-am cam chinuit doi-trei ani, ce-i drept. Băgasem vreo 400.000 de euro în ea, nu o puteam da așa ușor. Acum sunt prins cu foarte multă treabă, cu actele, trebuie să-mi cumpăr și altceva”, a spus Nicolae Mitea pentru Playsport.

Nicolae Mitea a intrat în criză de timp

Nicolae Mitea are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi găsi o nouă locuinţă.

Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc. Vreau o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe, nu mai sunt la vremea să am figuri. Acum trăim alte vremuri”, a mai spus acesta”, a mai spus Nicolae Mitea.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:30

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito este acum în AntenaPLAY. Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

14:25

Olanda – Turcia LIVE TEXT, ora 22:00. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024. Echipele probabile

13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

13:48

Mesajul incredibil pe care Ronald Koeman i l-a dat lui Giovanni Becali, după ce Olanda a eliminat România de la EURO 2024

13:07

Anglia – Elveţia LIVE TEXT, ora 19:00. Bellingham şi Kane luptă pentru semifinale la EURO 2024. Echipele probabile

13:05

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la 16:45

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și