Închide meniul

Averea lui Ion Ţiriac a crescut cu 300 de milioane de dolari. Pensia uriaşă pe care o are omul de afaceri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 9:03

Averea lui Ion Ţiriac a crescut cu 300 de milioane de dolari. Pensia uriaşă pe care o are omul de afaceri

Hepta

Ion Ţiriac, pensie uriaşă

Omul de afaceri primeşte lunar 12.000 de lei, susţine impact.ro, o sumă mult peste media pensiilor din ţară. Un lucru interesant este că miliardarul român nu şi-a mai ridicat pensia din 1999. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, pensie uriaşă

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani, a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Pe ce cheltuie Ion Ţiriac 100.000 de euro în fiecare lună

Ion Ţiriac are cheltuieli de 100.000 de euro în fiecare lună. Omul de afaceri are trei avioane de lux, iar costurile de întreţinere şi salariile pentru angajaţi ajung la această sumă.

Înainte de izbucnirea pandemiei, compania lui Ion Ţiriac genera venituri uriaşe. În acelaşi timp, şi taxele erau pe măsură. Pe aeroporturile din România, costurile de aterizare sunt de 300 de euro pe aeroportul Otopeni, 100 euro pe aeroportul Băneasa, 600 de euro pe aeroportul din Cluj și 50 de euro pe cel din Iași.

Pentru asigurarea celor trei aeronave, Ion Ţiriac plăteşte anual 1.500.000 de euro. "Vedeta" este aeronava Bombardier G5000, o adevărată bijuterie şi care l-a costat pe Ion Ţiriac 30 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și