Închide meniul
Foto

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu, când a aflat că fostul milionar a ajuns falit şi are nevoie de ajutor

Publicat: 17 octombrie 2023, 17:39

Reclamă
Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu, când a aflat că fostul milionar a ajuns falit şi are nevoie de ajutor

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali, reacţie devastatoare la adresa lui Irinel Columbeanu / Colaj Hepta

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu (66 de ani), după ce mai multe persoane i-au transmis să îl ajute pe fostul milionar care a ajuns în azil şi are nevoie disperată de bani. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă şi a avut o reacţie care a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a avut o avere uriaşă, dar acum trece prin momente extrem de dificile. A rămas fără bani şi nu îşi permite nici măcar să achite costurile lunare. Are o pensie de 2.000 de lei, jumătate din suma pe care ar trebui să o achite, lunar, la azil.

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu. Reacţie devastatoare!

Latifundiarul din Pipera nu îşi explică cum a reuşit Irinel Columbeanu să rămână fără avere şi le cere fostelor iubite să îl ajute.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Reclamă

„E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Irinel Columbeanu a primit un ajutor emoţionant chiar de la fiica lui de 16 ani, pe care o are cu Monica Gabor. A primit 200 de dolari de la Irina.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu a făcut apel la Gigi Becali

Patronul azilului de la Ghermăneşti, unde stă în prezent Irinel Columbeanu, a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani.

Potrivit lui Ion Cassian, Gigi Becali i-a plătit azilul şi regretatei Zina Dumitrescu, în perioada în care aceasta a stat la Ghermăneşti.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
Vezi toate știrile
Citește și