Închide meniul

Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali, după ce au apărut patru cazuri de coronavirus la FCSB: "E caz penal dacă faci asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 august 2020, 9:09 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Avertismentul lui Raed Arafat pentru Gigi Becali, după ce au apărut patru cazuri de coronavirus la FCSB: "E caz penal dacă faci asta"

Raed Arafat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mai mult, Becali spune că îi va testa de coronavirus pe jucători din două în două zile la clinica sa. Întrebat dacă nu cumva ar fi un conflict de interese, iar testele jucătorilor ar trebuie făcute de DSP, Raed Arafat a spus: ”Nu aş vrea să mă pronunţ… Mai ales că este competiţie europeană, cred că testele trebuie făcute într-un loc autorizat care nu are un interes direct în privinţa jucătorilor. Nu vreau să lansez teorii şi probabilităţi. În interesul tuturor ar trebui ca testele să fie cât mai transparente, cât mai clare. indiferent cine le face!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Raed Arafat mai spune că nimeni nu își permite să transforme un test pozitiv într-unul negativ.

Nu poate cineva să transforme un rezultat pozitiv în negativ pentru că atunci devine o problemă cu iz penal. E caz penal să faci asta!”, a mai spus Arafat pentru Fanatik.

Patru cazuri de coronavirus la FCSB

Câştigătoarea Cupei României este în faţa unei provocări dificile. În următoarele două săptămâni ar trebui să joace atât în campionat, cât şi în primul tur preliminar al Europa League. În această perioadă jucătorii ar trebui să fie în izolare.

FCSB a emis un comunicat prin care anunță că cei patru jucători depistați pozitiv la Covid-19, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea, sunt asimptomatici.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și