Închide meniul
Foto

„Băi, nu ţi-e ruşine?!” Anamaria Prodan a cedat. Criză de nervi în faţa lui Laurenţiu Reghecampf: „Ţipam!”

Reclamă

Publicat: 11 iulie 2022, 17:23 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 21:29

„Băi, nu ţi-e ruşine?!” Anamaria Prodan a cedat. Criză de nervi în faţa lui Laurenţiu Reghecampf: „Ţipam!”

Anamaria Prodan a cedat şi a făcut o adevărată criză de nervi

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a cedat şi a dezvăluit că a făcut o adevărată criză de nervi în faţa lui Laurenţiu Reghecampf. Totul s-a petrecut în momentul în care Laureţiu Reghecampf îşi neglija fiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan spune că a fost nevoită să aibă o atitudine dură pentru ca Laurenţiu Reghecampf să îşi îndeplinească sarcinile de tată pentru Bebeto.

Conform dezvăluirilor făcute de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf a avut un moment în care şi-a neglijat complet fiul şi nu îi plătea pensie alimentară.

Anamaria Prodan a cedat și a făcut o criză de nervi în faţa lui Laurenţiu Reghecampf

Când mai ţipam eu şi îi ziceam, ‘Băi, nu ţi-e ruşine?!’ Într-adevăr, da (n.r. – îi plătea pensie alimentară). Venea şi îi trimitea adidaşi sau ce îi mai trebuia. Copilul meu nu este de o pereche de adidaşi, nu este de un trening. Copilul meu a crescut altfel. Am muncit toată viaţa mea tocmai să pot să le ofer copiilor mei ce mi-a oferit mie mama. Nu e uşor să te trezeşti dimineaţa şi să vezi că nu mai ai un leu în cont„, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Luis Lazarus.

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf

Lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi în momentul în care a povestit cum ar fi fost umilit soţul ei, cu care este în scandal de divorţ, de Gigi Becali. Agentul de jucători l-a arătat cu degetul pe patronul lui FCSB, cu care este în conflict încă din momentul în care a ratat transferul lui Dennis Man la Parma.

Reclamă

Anamaria Prodan nu îşi explică de ce Reghe a ales să nu îi răspundă vehement latifundiarului din Pipera. Totul după ce Becali ar fi lăsat de înţeles că l-ar fi adus pe Laurenţiu Reghecampf doar în postura de antrenor secund al lui Toni Petrea.

După ce a acceptat să plece de la Universitatea Craiova, Reghecampf a semnat cu azerii de la Netchi Baku. Au existat însă zvonuri că ar putea lucra din nou cu Gigi Becali. Anamaria Prodan e convinsă că soţului ei îi este frică de patronul vicecampioanei României.

Cred că atunci a început declinul lui Laurențiu Reghecampf, când Gigi (n.r. Gigi Becali) l-a făcut zob. Și Gigi de fapt a început să vorbească, a mai spus și de aia, și de meciurile alea când vorbea toată lumea, cu bețiile, cu nu știu ce. Atunci a început declinul lui Laur.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vorbeam cu Gigi foarte mult şi am avut o discuţie fabuloasă. Eu nu cred că a fost în ţara asta vreo femeie care să fi vorbit cu Gigi Becali atât de deschis şi de sincer cum am vorbit eu. Poate şi reacţiile mele au fost atât de dure pentru că el mă ştiam. Eu știam că Gigi o să îl facă zob la un moment dat… că o să vorbească. Gigi a vorbit de toată lumea, nu e ceva. Lui îi este foarte frică de Gigi. Oricum, pentru mine şii ce este foarte urât. După ce faci așa ceva și distrugi imaginea unui om, mai ai tupeu să vii să îi spui ‘Domne, eu îl vreau antrenor, e foarte bun?’. Îl umilești și mai tare.

Spui seara ‘Domne, eu îl am pe Toni (n.r. Petrea), mie nu îmi trebuie doi principali’. Umilință mai mare… suntem doi noi nebuni şi nu mai vede nimeni pe pământul ăsta. Băi să îmi făcut mie așa ceva, la cum sunt eu, plăteam o amendă usturătoare, dar îi dădeam un „capac” direct de nu mai știa cu buletinul în mână cum îl cheamă. Adică Reghecampf era secund? Băi nebunilor. Ăsta (n.r. Laurențiu Reghecampf) este unul dintre cei mai mari antrenori ai României. Cum să permiți tu, Laurențiu Reghecampf, așa discuție? Câtă bătaie de joc și câtă umilință! Doamne ferește!”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui podcast.

Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în două mandate, între 2012 – 2014, şi între 2015-2017.

Am avut ani fantastici la FCSB. Am fost primul antrenor care a calificat echipa în grupele Champions League, în noul format. Sunt primul antrenor care a trecut de grupele Europa League, cu aceeaşi echipă, FCSB. Am învins Ajax în runda următoare”, a spus Laurenţiu Reghecampf când a fost prezentat la Neftchi Baku.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, criză de nervi în faţa lui Laurenţiu Reghecampf
  • De ce şi-a ieşit din minţi soţia lui Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și