Închide meniul
Foto

„Băiețelul m-a sunat plângând!”. Anamaria Prodan, dezvăluiri teribile după pictorialul făcut de Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. De ce nu ar vrea Reghe să își vadă copilul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 23:37

„Băiețelul m-a sunat plângând!”. Anamaria Prodan, dezvăluiri teribile după pictorialul făcut de Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc. De ce nu ar vrea Reghe să își vadă copilul

Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria și-a ieșit din minți când a văzut pozele făcute de soțul ei și anunță că copiii săi suferă. Scandalul capătă proporții uriașe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluri despre discuțiile cu Laurențiu Reghecampf

„Este viața unor copii care stau și privesc neputincioși. Astăzi am fost sunată de băiețelul meu plângând și mi-a spus: ‘Uite ce a făcut tata’… am stat și m-am uitat puțin și am simțit atât de multă… nici greață, am trecut și peste această fază. Am realizat după atât de mult timp că toată bunătatea mea și dorința de a nu expune familia a ajuns să fie călcată în picioare cu ajutorul soțului meu.

Cred că suferința copilului meu este atât de mare încât trebuie făcut ceva ca acest domn să înțeleagă că relația dintre doi oameni maturi se poate încheia, dar niciodată ele nu trebuiesc făcute publice atât timp cât ai un copil minor acasă. Te rog de nenumărate ori să îl iei pe Bebeto la tine, când sunt plecată din țară, dar spui că îți aduce Covid-19. Fetele, pe care le-ai crescut de atât de mult timp, acum spui că nu sunt ale tale și să se ducă la tatăl lor.

Văd niște fotografii în presă pe care le are numai soțul meu, niște pictoriale jenante alături de amantă, în condițiile în care un copil plânge acasă… dar îți poate aduce Covid-19. Un copil care refuză să se ducă la școală pentru că toți copiii râd de el, la fotbal toți părinții râd de el„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf îşi apără amanta: „O voi proteja pe Corina de toate atacurile!”

Laurenţiu Reghecampf nu se mai fereşte în ceea ce priveşte relaţia cu Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan. Cei doi au făcut un pictorial înaintea sărbătorilor de iarnă.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf vrea să-şi întemeieze o nouă familie alături de Corina Caciuc. Anamariei Prodan nu i-a picat deloc bine şi nu a ezitat să o atace pe amanta soţului său. În replică, Laurenţiu Reghecampf spune că îşi va proteja iubita de furia actualei sale soţii.

Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Corina Caciuc a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc a vorbit pentru prima dată, fără a se mai ascunde, despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Amanta soţului Anamariei Prodan spune că trăieşte o poveste de dragoste intensă cu antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense. Cât ești de frumos”, a spus Corina Caciuc.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a răbufnit la adresa lui Laurențiu Reghecampf
  • Dezvăluri uluitoare din timpul scandalului de divorț

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și