Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf o avertizează pe Anamaria Prodan şi îşi apără amanta: „O voi proteja pe Corina de toate atacurile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 14:53

Laurenţiu Reghecampf o avertizează pe Anamaria Prodan şi îşi apără amanta: „O voi proteja pe Corina de toate atacurile!”

Anamaria Prodan, mesaje umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Colaj Click / Instagram

Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan pentru a-şi întemeia o nouă familie alături de Corina Caciuc. Anamariei Prodan nu i-a picat bine vestea divorţului şi nu a ezitat să o atace pe amanta soţului său. În replică, Laurenţiu Reghecampf spune că îşi va proteja iubita de furia actualei sale soţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf o avertizează pe Anamaria Prodan şi îşi apără amanta

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Corina Caciuc a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf au fost protagoniştii unei şedinţe foto de sărbători. Cei doi formează deja po familie, deşi Laurenţiu Reghecampf este căsătorit, în acte, cu Anamaria Prodan.

Corina Caciuc a vorbit pentru prima dată, mai detaliat, despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Amanta soţului Anamariei Prodan spune că trăieşte o poveste de dragoste intensă cu antrenorul Universităţii Craiova.

Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense. Cât ești de frumos”, a spus Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Fostul iubit al Corinei Caciuc dă cărţile pe faţă: „Nici nu am întrebat-o cum o cheamă”

Ies la iveală noi amănunte absolut incendiare despre femeia care a despărţit-o pe Anamaria Prodan de Laurenţiu Reghecampf. Fostul iubit al Corinei Caciuc, cântăreţul Kamara s-a decis să dea cărţile pe faţă. Vedeta a spus cum a cunoscut-o pe Corina, dar şi cel fel de relaţie a avut, de fapt, cu aceasta.

Laurenţiu Reghecampf a decis să pună capăt căsniciei de 15 ani cu Anamaria Prodan din cauza relaţiei pe care o are cu Corina Caciuc. Se pare că antrenorul s-a mutat deja împreună cu iubita lui şi urmează să se şi căsătorească după ce divorţul de agentă se va oficializa.

Kamara, cel care va realiza o emisiune la noua televiziune a Anamariei Prodan s-a decis să spună totul. Este foarte supărat că este întrebat despre această relaţie.

Reclamă 4 / 0/3

„Este prima și ultima dată când voi vorbi despre acest subiect care pentru mine nu înseamnă nimic. Îi mulțumesc foarte mult acestei fete că m-a ajutat enorm să mă cunoască lumea și pe mine după 17 ani de muzică alături de trupa Alb Negru.

Se pare că cele cinci albume de succes pe care le-am scos nu m-au ajutat, nici reprezentarea României la Eurovision, premiile de la Media Music Awards, premiile de la festivalul de la Mamaia, filmele și serialele în care am jucat… toate acestea nu mi-au fost de folos. Bine că a apărut la scenă acum ceva timp și cele câteva ore noaptea m-au făcut cunoscut. Probabil că și Reghecampf are exact același noroc. Ea ne-a făcut celebri pe amândoi și ne-a promovat de vuiește lumea în țară”, a spus artistul, conform realitateasportiva.net.

Recomandări
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează
  • Reghecampf o apără pe Corina Caciuc

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și