Închide meniul
Foto

„Băieţii sunt viaţa mea”. Corina Caciuc, surprinsă în timp ce dansa pe manele alături de Laurenţiu Reghecampf. Adrian Minune le-a cântat celor doi îndrăgostiţi. Imagini virale

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2022, 21:26

„Băieţii sunt viaţa mea”. Corina Caciuc, surprinsă în timp ce dansa pe manele alături de Laurenţiu Reghecampf. Adrian Minune le-a cântat celor doi îndrăgostiţi. Imagini virale

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au dansat pe ritm de manele

Colaj Fanatik / Tik Tok

În acest an, Reghecampf nu s-a ferit să sărbătorească alături de iubita lui pe ritmuri de manele. Au apărut imagini surprinzătoare pe reţelele sociale, în timp ce le cântă chiar Adrian Minune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au dansat pe ritmuri de manele

Băieţii sunt viaţa mea„, a fost unul dintre versurile care s-au auzit în local. Adrian Minune l-a făcut pe antrenorul Universităţii Craiova să zâmbească, în timp ce o ţinea de mână pe cea care urmează să îi dăruiască un copil.

@fifi_oficial9
Anamaria Prodan plină de venin… Și ei își vad de viață fericiți… #foryou #fyp

♬ sunet original – A&m&f

Reghecampf încă nu a divorţat de Anamaria Prodan. Prima înfăţişare în procesul de divorţ a fost programată la începutul acestei luni, dar a fost amânată după ce avocaţii agentului de jucători s-au infectat cu Covid-19. Urmează să se stabilească data la care cei doi soţi sunt aşteptaţi la Judecătoria Buftea.

Reclamă

Anamaria Prodan, detalii scandaloase despre amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan a dezvăluit că fiul său şi al lui Laurenţiu Reghecampf trece printr-un adevărat coşmar, după ce tatăl său şi-a asumat relaţia cu amanta Corina Caciuc. Anamaria spune că fiul său primeşte filmuleţe cu iubita tatălui său în ipostaze jenante.

Primește filmulețe cu iubita, unde îi băgau bărbații degetele prin gură și îi spuneau să se mai ducă pe la școală. El primește pe Instagram poze cu iubita soțului meu și a tatălui lui dezbăcată prin cluburi din noapte. Dacă vrei să faci așa ceva dispari, dar demn. Asta l-am învățat eu. Tu ești un exemplu pentru jucători, iar ei s-ar putea să-ți știe amantele și atunci tu ești ultimul papagal al României. Eu sunt Anamaria Prodan și eu stau dreaptă”, a spus Anamaria Prodan la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan a continuat cu atacurile şi a spus despre Laurenţiu Reghecampf că nu iese din cuvântul Corinei Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

A făcut nenorociri multe, sa vezi cate socoteli o sa dea. Omul este distrus efectiv. Daca avea ceva în pantaloni statea ascuns ca stie ce este si cat de distrus este. El are voie doar sa faca sedinte foto, nu are voie cu telefon, nu are voie cu portofel, cu bani în buzunar, cu nimic. Nu are voie la Snagov, nimic nu are, doar ce vrea ea are voie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și