Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani. Adevăratul motiv pentru care nu se afişează cu ea

Publicat: 18 iulie 2023, 16:58

Reclamă
Bănel Nicoliţă a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani. Adevăratul motiv pentru care nu se afişează cu ea

Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță, cu ochii în lacrimi / Antena 1

Bănel Nicoliţă a oferit noi detalii despre viaţa sa şi a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani. Fostul mijlocaş al Stelei a divorţat în 2020 de Cristina Nicoliţă, cea cu care are două fetiţe. Şi-a găsit fericirea în braţele altei femei, dar refuză să se afişeze alături de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri despre motivul pentru care Bănel Nicoliţă evită să apară în public cu iubita lui. Unul dintre acestea era acela că tatăl tinerei nu ar fi de acord cu relaţia celor doi.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani

Fostul fotbalist a ţinut să rupă tăcerea şi a anunţat ce se întâmplă cu adevărat în relaţia lui. Chiar iubita lui îşi doreşte să rămână în „umbră”. „Păstrăm relaţia pentru noi”, a fost mesajul transmis de Bănel. Acesta încearcă să o protejeze, în cazul în care se va ajunge vreodată la despărţire.

Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând.

Reclamă

Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

Bănel a precizat că cele două fetiţe pe care le are din prima căsnicie au făcut cunoştinţă cu iubita lui şi că este fericit. Asigură că nu mai poate fi vorba de o împăcare între el şi fosta soţie.

Fostul jucător al Stelei a ţinut să asigure că nu se gândeşte, pentru moment, să se căsătorească cu femeia lângă care şi-a găsit fericirea, după divorţ.

Reclamă 4 / 0/3

Momentul în care Bănel Nicoliţă şi-ar fi putut salva căsnicia

Bănel a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Cristina i-a pus o singură condiţie în încercarea de a evita despărţirea, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă.

Bănel Nicoliţă a refuzat să renunţe la echipa de fotbal din Făurei, la care era patron şi care l-a lăsat fără sume importante de bani. A luat decizia de a continua să îşi investească averea la clubul din oraşul natal şi acum regretă din plin.

Fostul favorit al lui Gigi Becali recunoaşte că a greşit, dar Cristina Nicoliţă afirmă că nu se mai pune problema unei împăcări. Cei doi au rămas într-o relaţie bună, de dragul copiilor.

Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Bănel a împlinit 38 de ani în luna ianuarie. Are 37 de selecţii la echipa naţională şi un gol. Până să se retragă din fotbal, a jucat pentru Dacia Unirea Brăila, Poli Timişoara, Steaua, Saint-Etienne, Nantes, Viitorul, CS Făurei, ASA Tg. Mureş şi Aris Limassol.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și