Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita. Umilinţa pe care o trăieşte după divorţ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2022, 19:08

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita. Umilinţa pe care o trăieşte după divorţ

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita

Bănel Nicoliţă, cu lacrimi în ochi / Antena 1

S-a aflat care este motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita. Fostul jucător al Stelei a recunoscut, prima dată după divorţul de Cristina, că este într-o nouă relaţie. Bănel s-a ferit să ofere mai multe detalii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din ultimele informaţii, Bănel Nicoliţă trăieşte de mai mult timp o poveste de dragoste. Totuşi, nu şi-a dorit să se afişeze cu cea care i-ar putea deveni soţie. Totul din cazul tatălui tinerei.

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita

Este o adevărată umilinţă pe care o trăieşte Bănel, după ce s-a despărţit de mama celor două fete. Potrivit cancan.ro, tatăl iubitei lui nu este de acord cu relaţia celor doi. De vină ar fi etnia fostului fotbalist, anunţă sursa citată!

Bănel Nicoliţă nu are parte de linişte, cu toate că lucrurile decurg bine între el şi femeia din viaţa lui. Aceştia nu iau în calcul să se afişeze împreună tocmai pentru a nu-l deranja pe „socrul mic”.

(Sunteţi îndrăgostit?) Am o prietenă, suntem împreună de ceva timp. Restul, vom vedea ce se va întâmpla!„, a spus Bănel.

Reclamă

Nicoliţă nu ia în calcul să aibă copii şi cu noua femeie din viaţa lui.

Momentan nu mai doresc copii, sincer. Am două fete minunate. Nu aș vrea vreo secundă să le dezamăgesc. Prin ce am făcut eu, că am plecat la Făurei, sper că nu le-am dezamăgit. Asta le-am spus, că sunt mai nebun și ce îmi doresc voi face„, a reacţionat fostul mijlocaş al Stelei.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă a vorbit despre divorţul prin care a trecut. Cristina Nicoliţă a decis să pună capăt căsniciei cu fostul fotbalist al Stelei din cauza sumelor uriaşe pe care le-a investit soţul său la echipa din Făurei, patronată de acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina are doi copii cu Bănel Nicoliţă, Amalia şi Natalia. Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare.

Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Vica Blochina a spus adevărul despre relaţia cu Bănel Nicoliţă: „E înnebunit după asta!”

Vica Blochina a vorbit la superlativ despre Bănel Nicoliţă, cel pe care l-a cunoscut personal în acest an. Vica Blochina a spus că Bănel este înnebunit după copii.

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora între Bănel Nicoliţă şi Vica Blochina ar fi o relaţie mai apropiată. Presupusa relaţia a fost infirmată de ambele părţi.

E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit.

Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. Ne-am susținut foarte mult, proiectul «Splash» a fost un proiect destul de greu, adică nu practici în fiecare zi, nu sari de la cinci sau zece metri în fiecare zi, în apă mai ales, îți dai seama.

Reclamă

Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta. Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții.

Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală. Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun„, a spus Vica Blochina.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și