Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliță a înșelat-o pe Cristina, înainte s-o ceară de soție: ”La un moment dat, bate cineva la ușă”

Antena Sport Publicat: 17 mai 2023, 9:16

Reclamă
Bănel Nicoliță a înșelat-o pe Cristina, înainte s-o ceară de soție: ”La un moment dat, bate cineva la ușă”

Momentul în care Bănel Nicoliţă şi-ar fi putut salva căsnicia

Bănel Nicoliță și Cristina, la nuntă / SpyNews

Bănel Nicoliță a înșelat-o pe Cristina, înainte s-o ceară de soție, în 2014. Fostul fotbalist a povestit cum s-a trezit la ușa casei cu o algeriancă superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Episodul a avut loc în 2011, după transferul lui Bănel Nicoliță la Saint Etienne. Fostul internațional a dezvăluit cum a cedat în fața tentației, fiind vorba de una dintre cele mai frumoase femei pe care le văzuse vreodată.

Bănel Nicoliță a înșelat-o pe Cristina, înainte s-o ceară de soție

”La un moment dat, bate cineva la ușă. Deschid ușa, vă dau cuvântul de onoare, era o algeriancă, cred că între primele 10 cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în viață. Am crezut că a greșit casa. Mă întreabă: `Bănel e acasă?`.

Tu crezi că eu sunt urât? Am și eu talentul meu. Nu am agățat-o, am fost agățat. Fiind fotbalist bun, am mers într-un club și am cunoscut-o acolo. Era milionară”, a spus Bănel Nicoliţă, în vara lui 2022.

Motivul divorțului lui Bănel Nicoliță

În 2020, Bănel și Cristina au divorțat. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă. Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Reclamă

„Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni.

Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Chiar dacă au existat mai multe zvonuri că Bănel Nicoliţă şi Cristina Nicoliţă ar putea să îşi reia relaţia, de dragul copiilor, acestea au fost spulberate definitiv. Fosta soţie a fotbalistului anunţă că nu se pune problema ca fetele lor să sufere şi exclude orice împăcare.

„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine”, spunea Cristina Nicoliţă, la începutul anului, pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și