Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 mai 2023, 9:30

Reclamă
Ce s-a ales de femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm. Tânăra este de o frumuseţe uimitoare

Ce s-a ales de femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm

Bănel Nicoliță / captură YouTube

Ce s-a ales de femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm. Bănel Nicoliţă şi Cristina au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să divorţeze. Cei doi au împreună două fetiţe, pe care fostul fotbalist le iubeşte enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina, fost soţie a lui Bănel Nicoliţă, spunea că, în principal, se îngrijeşte ca cele două fetiţe să aibă tot ce îşi doresc şi să nu le lipsească nimic.

Ce s-a ales de femeia pe care Bănel Nicoliţă a iubit-o enorm

”În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, spunea frumoasa Cristina, acum câteva luni, pentru click.ro.

Aceasta a vorbit şi despre relaţia pe care Bănel Nicoliţă o are cu cele două fetiţe.

Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează. Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia„, a mai spus Cristina.

Reclamă

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Chiar dacă au existat mai multe zvonuri că Bănel Nicoliţă şi Cristina Nicoliţă ar putea să îşi reia relaţia, de dragul copiilor, acestea au fost spulberate definitiv. Fosta soţie a fotbalistului anunţă că nu se pune problema ca fetele lor să sufere şi exclude orice împăcare.

Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine”, spunea Cristina Nicoliţă, la începutul anului, pentru click.ro.

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă şi-ar ţine ascunsă iubita

Din ultimele informaţii, Bănel Nicoliţă trăieşte de mai mult timp o poveste de dragoste. Totuşi, nu şi-a dorit să se afişeze cu cea care i-ar putea deveni soţie. Totul din cazul tatălui tinerei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, tatăl iubitei lui nu este de acord cu relaţia celor doi. De vină ar fi etnia fostului fotbalist, anunţă sursa citată!

Bănel Nicoliţă nu are parte de linişte, cu toate că lucrurile decurg bine între el şi femeia din viaţa lui. Aceştia nu iau în calcul să se afişeze împreună tocmai pentru a nu-l deranja pe „socrul mic”. Nicoliţă nu ia în calcul să aibă copii şi cu noua femeie din viaţa lui.

Momentan nu mai doresc copii, sincer. Am două fete minunate. Nu aș vrea vreo secundă să le dezamăgesc. Prin ce am făcut eu, că am plecat la Făurei, sper că nu le-am dezamăgit. Asta le-am spus, că sunt mai nebun și ce îmi doresc voi face„, a spus Bănel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și