Închide meniul

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia: „Am aflat şi eu asta!”

Reclamă

Publicat: 17 octombrie 2022, 17:10

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia: „Am aflat şi eu asta!

Bănel Nicoliță, în culmea fericirii alături de noua iubita

Captură Youtube

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia. Fostul internaţional român a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte legate de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatăl lui Bănel Nicoliţă ar fi avut o aventură extraconjugală, din care a rezultat un alt copil. Tatăl lui Bănel Nicoliţă l-ar fi vândut pe micuţ în Cehia, pentru suma de 300 de euro.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia

Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră! Răspund cu cea mai mare sinceritate, într-adevăr am aflat și eu că mai aveam un frățior vitreg și că a fost vândut în Cehia. Acum, Dumnezeu știe!”, a spus Bănel Nicoliţă la Kanal D.

Bănel Nicoliţă nu a avut o relaţie bună cu tatăl său

Bănel Nicoliţă nu a avut o relaţie tocmai bună cu tatăl său. Fostul internaţional român nu a ezitat să vorbească şi despre acest lucru.

Relația mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adică am o relație mai, nu rece, când a avut nevoie am fost lângă el. Au fost momente în care m-au criticat la televizor pentru că eu îi oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de lună și el se ducea să mă vândă pentru 200 de euro.

Reclamă

Acum, dacă tot o faci, fă-o și tu pentru 5.000 de euro. Dacă eu îți ofer un salariu lunar, tu nu mă vinde la televiziuni pentru doi lei, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „Suntem împreuna de ceva timp!”

Bănel Nicoliţă a cedat şi spus tot despre viaţa sa amoroasă. Fostul fotbalist a recunoscut că are o nouă iubită, după divorţul de Cristina Nicoliţă. În ultimele luni, lumea l-a „cuplat” pe Bănel cu Vica Blochina, dar cei doi au negat vehement că ar fi într-o relaţie.

Bănel Nicoliţă a trecut prin momente extrem de dificile după ce s-a retras din activitate. Şi-a investit toţi banii în echipa de fotbal de la Făurei, motiv pentru care s-a despărţit de soţia cu care are două fete.

Reclamă 4 / 0/3

Divorțul a venit în urma unei nebunii de-a mele. Eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copii, finanțele și pe mine în principal. Pe mine nu putea să mă mai întoarcă nimeni. Ea mi-a spus că nu e de acord ca eu să plec.

Nu, sincer nu a meritat. Regretele sunt foarte mari, dar nu mai contează. Divorțul l-am făcut, banii i-am pierdut, acum trebuie să iau viața de la 0. Așa cum am făcut. Eu m-am născut sărac și pot să iau viața de la început„, a declarat Bănel Nicoliţă la o emisiune TV.

Fostul „favorit” al lui Gigi Becali a anunţat că a trecut peste problemele cu divorţul. A dezvăluit, în premieră, că are o nouă iubită.

(Sunteţi îndrăgostit?) Am o prietenă, suntem împreună de ceva timp. Restul, vom vedea ce se va întâmpla!„, a spus Bănel.

Nicoliţă nu ia în calcul să aibă copii şi cu noua femeie din viaţa lui.

Momentan nu mai doresc copii, sincer. Am două fete minunate. Nu aș vrea vreo secundă să le dezamăgesc. Prin ce am făcut eu, că am plecat la Făurei, sper că nu le-am dezamăgit. Asta le-am spus, că sunt mai nebun și ce îmi doresc voi face„, a reacţionat fostul mijlocaş al Stelei.

Vica Blochina a spus adevărul despre relaţia cu Bănel Nicoliţă: „E înnebunit după asta!”

Vica Blochina a vorbit la superlativ despre Bănel Nicoliţă, cel pe care l-a cunoscut personal în acest an. Vica Blochina a spus că Bănel este înnebunit după copii.

Reclamă

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora între Bănel Nicoliţă şi Vica Blochina ar fi o relaţie mai apropiată. Presupusa relaţia a fost infirmată de ambele părţi.

E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit.

Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. Ne-am susținut foarte mult, proiectul «Splash» a fost un proiect destul de greu, adică nu practici în fiecare zi, nu sari de la cinci sau zece metri în fiecare zi, în apă mai ales, îți dai seama.

Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta. Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții.

Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală. Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun„, a spus Vica Blochina, pentru cancan.ro, despre Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și