Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre noua iubită: „Da, sunt într-o relație!”. Ce decizie au luat cei doi

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2022, 12:22

Reclamă
Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre noua iubită: „Da, sunt într-o relație!”. Ce decizie au luat cei doi

Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina în 2020

Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina în 2020 / Spynews

Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre noua iubită. Fostul jucător de la Steaua a divorțat în urmă cu doi ani de Cristina, după o căsnicie de 6 ani. Între timp, Nicoliță a trecut peste despărțire, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de altă femeie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță a dezvăluit că are o nouă iubită cu care se simte foarte bine. Atât de bine încât cei doi au decis să petreacă împreună Sărbătorile de iarnă, potrivit spynews.ro.

Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre noua iubită

Bănel Nicoliță a trecut peste momentele grele de după divorțul de Cristina, femeia cu care are două fiice, Amalia și Natalia.

Fostul jucător al naționalei României nu s-a mai ascuns și a anunțat că în prezent există o nouă femeie în viața lui, alături de care are gânduri serioase.

„Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund faptul că sunt într-o relație. Da, sunt într-o relație cu o femeie. Avem o relație de ceva timp. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe”, a spus Bănel Nicoliță, pentru spynews.ro.

Reclamă

Pactul pe care Bănel Nicoliţă l-a făcut cu fosta soţie, înainte de Crăciun

S-a aflat pactul pe care Bănel Nicoliţă l-a făcut cu fosta soţie, cu câteva zile înainte de Crăciun. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit că va rămâne în ţară şi că a doua zi de Crăciun îşi va lua cele două fetiţe.

Bănel Nicoliţă a stabilit programul de sărbători împreună cu fosta sa soţie, Cristina. Cei doi, deşi au divorţat, au o relaţie perfectă, de dragul celor două fetiţe pe care le au împreună.

„Voi rămâne în țară, anul acesta, de Sărbători. Am programat să iau fetițele la mine, după Crăciun, am stabilit cu fosta soție, am vorbit cu ea, am stabilit împreună că vor merge la țară de Crăciun, cu mama lor.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după, pe data de 26, le voi lua eu și voi pleca cu ele la Brașov. Avem o relație foarte frumoasă eu și fosta soție a mea, pentru copilași. Le oferim toată dragostea și tot respectul, pentru că până la urmă pentru ei trăim„, a spus Bănel Nicoliţă pentru spynews.ro.

Bănel Nicoliță a dezvăluit cel mai mare regret al vieții sale

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Cristina și recunoaște că a greșit enorm în momentul în care a plecat de acasă pentru a investi toți banii la Făurei.

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și