Închide meniul
Foto

Pactul pe care Bănel Nicoliţă l-a făcut cu fosta soţie, cu câteva zile înainte de Crăciun: „Am vorbit cu ea şi am stabilit asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 decembrie 2022, 17:36

Bănel Nicoliţă şi Cristina Nicoliţă au două fete

Imagini de la nunta lui Bănel Nicoliţă cu Cristina Nicoliţă / Spynews

Pactul pe care Bănel Nicoliţă l-a făcut cu fosta soţie, cu câteva zile înainte de Crăciun. Fostul jucător de la FCSB a dezvăluit că va rămâne în ţară şi că a doua zi de Crăciun îşi va lua cele două fetiţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a stabilit programul de sărbători împreună cu fosta sa soţie, Cristina. Cei doi, deşi au divorţat, au o relaţie perfectă, de dragul celor două fetiţe pe care le au împreună.

Pactul pe care Bănel Nicoliţă l-a făcut cu fosta soţie, cu câteva zile înainte de Crăciun

„Voi rămâne în țară, anul acesta, de Sărbători. Am programat să iau fetițele la mine, după Crăciun, am stabilit cu fosta soție, am vorbit cu ea, am stabilit împreună că vor merge la țară de Crăciun, cu mama lor. Imediat după, pe data de 26, le voi lua eu și voi pleca cu ele la Brașov. Avem o relație foarte frumoasă eu și fosta soție a mea, pentru copilași. Le oferim toată dragostea și tot respectul, pentru că până la urmă pentru ei trăim„, a spus Bănel Nicoliţă pentru spynews.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Cristina și recunoaște că a greșit enorm în momentul în care a plecat de acasă pentru a investi toți banii la Făurei.

”Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Reclamă

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă a vorbit în premieră despre divorţ

Cu câteva luni în urmă, Cristina a rupt tăcerea și a vorbit despre relația în care a rămas cu Bănel Nicoliță.

Reclamă

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Reclamă
Citește și: