Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie. Cristina a dat detalii despre comportamentul bărbatului

Publicat: 3 octombrie 2022, 17:12

Bănel Nicoliță

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ

Bănel Nicoliță a divorţat de Cristina Nicoliţă /impact.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Nicoliţă a vorbit de curând despre relaţia pe care Băne Nicoliţă o are cu fiicele sale. Cristina spune că Bănel este un tată model pentru fiicele sale.

Bănel Nicoliţă, dat de gol de fosta soţie. Cristina a dat detalii despre comportamentul bărbatului

Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează”, a declarat Cristina, fosta soție a lui Bănel Nicoliță, conform cancan.ro.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, apariţie rară alături de cele două fiice ale sale

Bănel Nicoliţă a avut o apariţie rară alături de cele două fiice ale sale. Bănel a participat la un turneu caritabil alături de foştii colegi de la Steaua, dar şi de foştii rivali de la Rapid.

Bănel Nicoliţă a avut o apariţie emoţionantă la turneul caritabil la care au mai participat foştii săi colegi de la Steaua, dar şi rivali de la Rapid. Cele două fiice i-au făcut galerie lu Bănel Nicoliţă.

Reclamă

Bănel Nicoliţă, apariţie rară alături de cele două fiice ale sale

„Sunt momente foarte frumoase. Când stau cu ele sunt cele mai frumoase momente din viaţa mea„, a spus Bănel Nicoliţă în timp ce se afla lângă cele două fiice ale sale. Deşi a divorţat de mama micuţelor, Bănel are o relaţie strânsă cu fetele sale. Iar dovadă stau şi cuvintele spuse de fete la adresa tatălui lor.

Reporter: I-aţi făcut galerie lui tati?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Reclamă 4 / 0/3

Reporter: L-aţi văzut jucând?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Reporter: E cel mai bun tati?

Fiicele lui Nicoliţă: Da.

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă. Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Bănel Nicoliţă, imagine rară alături de fiicele sale

Bănel Nicoliță încă nu își revine după ce a rămas fără cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

Ghinioanele s-au ținut lanț de Bănel în Franța. Când era coleg cu Aubameyang la St. Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!„, a declarat Bănel Nicoliță.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”
Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Bănel Nicoliţă, sfat pentru Octavian Popescu: „Are cel mai bun exemplu în vestiar!” Ce a spus despre „perla” lui Gigi Becali
Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0
Liga 1 • 11 mart., 12:20
Bănel Nicoliţă a trecut prin momente umilitoare după Rapid – FCSB 4-0: „Mamă, ce mi-au făcut! Am suferit mult”
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Liga 1 • 6 mart., 18:21
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid: „Nu mai aveam răbdare să joc!” Povestiri fabuloase