Închide meniul
EXCLUSIV

„Mi-au spart casa de patru ori!”. Bănel Nicoliță încă nu își revine după ce a rămas fără cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2022, 20:53

„Mi-au spart casa de patru ori!. Bănel Nicoliță încă nu își revine după ce a rămas fără cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

EXCLUSIV | Bănel Nicoliță deplânge situaţia de la echipa naţională

Bănel Nicoliță, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Au trecut 16 ani de la „sfertul” românesc din Cupa UEFA. Eroii de atunci sunt convinși că nu o să mai avem parte de așa ceva în următorii 50 de ani. Lui Bănel Nicoliță i-a pierit somnul când a aflat că a picat cu Rapid și se temea că suporterii vor intra peste el în casă dacă rata calificarea. Fostul jucător al Stelei a vorbit, în exclusivitate pentru AS.ro, și despre cum a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul lui Bănel din Giulești a decis sfertul UEFAntastic de acum 16 ani. Viorel Moldovan a egalat, însă Goian, Dică și Bănel au rezistat în retur.

Bănel Nicoliță, dezvăluiri despre meciurile cu Rapid din Cupa UEFA

Când am aflat că jucăm cu Rapidul, nu mai dormeam. Mă trezeam noaptea din somn și mă gândeam la suporteri: ‘Dacă pierdem și Rapid joacă semifinala și noi nu jucăm’. Una din noi putea să joace finala, lejer!„, a declarat Bănel Nicoliță pentru AS.ro.

Pe orice canal deschidei televizorul se vorbea doar despre acest sfert de finală UEFAntastic„, l-a completat și Dorin Goian.

Ar fi fost prelungiri, în meciul românilor, după regulile de astăzi. „Sunt trăiri pe care nu poți să le explici în cuvinte, niciodată!„, a mai spus Bănel.

Reclamă

Nicoliță este convins că UEFAntasticii ar putea face față și după 16 ani, în Liga 1. Marius Constantin este singurul care mai joacă, la Universitatea Craiova antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Eu dacă mă pregătesc trei luni de zile, joc lejer! La ce fotbal avem noi în România… sincer. Și sunt mulți foști colegi de-ai mei care ar putea să joace. Pot să vin din urmă cu o viteză de nici nu îți dai seama„, asigură fostul jucător al roș-albaștrilor.

Bănel petrece și acum pe cea mai ascultată melodie din vestiarul lui Olăroiu: „Steaua e numai una!

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător al Stelei, furat de hoți

Ghinioanele s-au ținut lanț de Bănel în Franța. Când era coleg cu Aubameyang la St. Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!„, a declarat Bănel Nicoliță.

Recomandări
  • Bănel Nicoliță, dezvăluiri la 16 ani după „sfertul” UEFAntastic Steaua – Rapid
  • Cum a rămas fostul jucător al roș-albaștrilor fără ceasul primit de la Gigi Becali

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și