Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliță, dezvăluiri tulburătoare despre cum era șantajat de propriul tată. Ce a făcut pentru a scăpa de calvar: „Gata, stop!”

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 16:53

Bănel Nicoliţă, cu lacrimi în ochi

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita

Bănel Nicoliţă, cu lacrimi în ochi / Antena 1

  • Bănel Nicoliţă a avut probleme din cauza tatălui său
  • Fostul fotbalist a recunoscut că a fost şantajat

Bănel Nicoliţă a vorbit despre perioada în care era șantajat de propriul tată. Fostul mijlocaș al Stelei a făcut dezvăluiri tulburătoare despre modul în care Marian Nicoliță îi cerea bani în perioada în care era în activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a trăit un adevărat calvar din cauza tatălui său, Marian Nicoliţă. Acesta îl avertiza că, în cazul în care nu este ajutat financiar, va oferi declarații controversate în presă.

Bănel Nicoliță a fost șantajat de propriul tată

Când nu v-ați mai lăsat șantajat de propriul tată?„, a fost întrebarea la care Bănel Nicoliță a avut o reacție surprinzătoare. A pus capăt chinului în perioada în care juca în Franța. A jucat pentru Saint-Etienne și Nantes între 2011 și 2014.

Reclamă

În momentul în care el a ajuns în Franța. Mi-a spus: ‘Eu sunt în Franța!’. I-am spus: ‘Foarte bine, nu-ți mai dau nimic’. Pentru că el de fiecare dată când apărea pe undeva, îmi cerea: ‘Dacă nu-mi dai, mă duc la televizor’. Eu i-am demonstrat, cu niște hârtii… eu banii pe care îi trimiteam lună de lună erau printr-un frate, care îi băga în cont, pe numele lui. Și aveam facturi. I-am arătat o dată și după gata.

De când i-am arătat chitanțele, nu mi-a mai cerut un ban! Acolo cred că a fost pasul important făcut de mine, către tatăl meu, să-i demonstrez că nu merge așa. Nu mă poți păcăli tot timpul și nu mă poți șantaja la infinit. Dacă sunt copilul tău, trebuie să ai puțin respect. Dacă tu ai luat o decizie să te desparți de mama mea e decizia ta, nu mă interesează cu cine umbli… eu vreau doar să îți ofer sprijinul când ai nevoie.

Reclamă

Eu i-am luat o casă și ce credeți că a făcut? Nici nu era casa lui, era caterincă. Eu i-am dat banii, mi-am făcut datoria de copil. După trei săptămâni mi-a spus că a plecat. Nu sunt fraier. Ți-am demonstrat doar că sunt băiat deștept, nu sunt fraier și nu mai merge cu șantajul. Gata, stop! Și ușor, ușor a cedat când a văzut că pun piciorul în prag. Când mă vedea că sunt așa timid, mă călca„, a declarat Bănel Nicoliță într-o emisiune TV.

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii. Nicoliţă a recunoscut că a trebuit să se împrumute cu bani. Iniţial, Bănel a susţinut că nu a avut nicio treabă cu cămătarii.

Bănel Nicoliţă a fost în centrul unui scandal în care s-a spus că a fugit din România din cauza cămătarilor şi a interlopilor. Bănel a nbegat cu vehemenţă orice legătură cu astfel de personaje. Fostul jucător a revenit cu precizări despre scandalul în care a fost implicat.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a luat bani de la cămătari, însă a precizat că nu a avut niciun conflict cu aceştia.

Da, așa este am împrumutat bani de la cămătari, dar nici vorbă de acea sumă vehiculată în presă. Au fost niște minciuni. La un moment dat, aveam nevoie de bani și am apelat la ei, dar suma este mult mai mică. În niciun caz 100.000 de euro. Și apoi am returnat banii.

Nu e adevărat că am plecat în America de frica cămătarilor. Dacă era așa, mă mai întorceam? Nu, acei bani i-am dat înapoi, nu au fost probleme.

Nu m-a agresat nimeni, n-am plătit taxă nimănui. A trebuit să o fac, în rest n-am datorii la nimeni. Au vorbit mulți de mine ca să apară și ei pe la ziare. Eu sunt prieten cu toată lumea”, a dezvăluit Bănel Nicoliţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”