Închide meniul

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii: „A trebuit să o fac, am luat bani!”

Reclamă

Publicat: 22 octombrie 2022, 12:46

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii: „A trebuit să o fac, am luat bani!

Bănel Nicoliţă a spus adevăraul despre scandalul cu cămătarii

Captură Youtube

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii. Nicoliţă a recunoscut că a trebuit să ia bani cu camătă. Iniţial, Bănel a susţinut că nu a avut nicio treavbă cu cămătarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a fost în centrul unui scandal în care s-a spus că a fugit din România din cauza cămătarilor şi a interlopilor. Bănel a nbegat cu vehemenţă orice legătură cu astfel de personaje. Fostul jucător de la FCSB a revenit cu precizări despre scandalul în care a fost implicat.

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a luat bani de la cămătari, însă a precizat că nu a avut niciun conflict cu aceştia.

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii

Da, așa este am împrumutat bani de la cămătari, dar nici vorbă de acea sumă vehiculată în presă. Au fost niște minciuni. La un moment dat, aveam nevoie de bani și am apelat la ei, dar suma este mult mai mică. În niciun caz 100.000 de euro. Și apoi am returnat banii.

Nu e adevărat că am plecat în America de frica cămătarilor. Dacă era așa, mă mai întorceam? Nu, acei bani i-am dat înapoi, nu au fost probleme.

Reclamă

Nu m-a agresat nimeni, n-am plătit taxă nimănui. A trebuit să o fac, în rest n-am datorii la nimeni. Au vorbit mulți de mine ca să apară și ei pe la ziare. Eu sunt prieten cu toată lumea”, a dezvăluit Bănel Nicoliţă la Kanal D.

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță a vorbit şi ea despre cămătari

Cristina Nicoliță, fosta soţie a lui Bănel, a spus că nu a avut niciun fel de probleme cu cămătarii.

Pe mine nu m-a căutat nimeni în acea perioadă, să-mi ceară vreun ban în contul vreunei datorii a lui Bănel Nicoliță. Asta pot să vă spun. Mai multe nu vreau să adaug, fiindcă nu sunt genul căreia să-i placă notorietatea. Acum cred că s-a exagerat cu toată acea poveste. A fost creată cu mult dramatism. Așa o văd acum, privind retrospectiv!„, spunea Cristina pentru playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă a vorbit despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre adevăratul motiv al divorţului de soţia sa. Fostul internaţional român a spus că el este cel care a greşit în relaţie şi din cauza lui s-a ajuns la despărţire.

Bănel Nicoliţă a spus că a greşit enorm în căsnicia cu frumoasa Cristina. Deciziile greşite pe care le-a luat au dus la divorţul de soţia sa.

Divorțul a venit în urma unei nebunii de-ale mele, până la urmă eu am greșit în toate deciziile. Fosta soție a încercat să protejeze copiii, finanțele și pe mine. Dacă așa am considerat la momentul ăla că e mai bine, nu mai putea să mă întoarcă nimeni, mi-am dorit foarte mult să merg acolo și când ea mi-a zis nu sunt de acord, ori protejăm banii familiei, ca să fie ok, ori distrugi tot și divorțăm.

Hai să încercăm, i-am zis. Ea a zis divorțăm. Ok! Am plecat”, a spus Bănel Nicoliţă pentru sursa mai sus citată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și