Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, imaginile pe care fosta sa soţie nu dorea să le vadă: „Mamă n-am unde să fug că vrea ca să-mi ia banii!”

Publicat: 28 mai 2022, 15:45 / Actualizat: 29 ianuarie 2024, 15:29

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

  • Bănel Nicoliţă, imagini fabuloase
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Bănel Nicoliţă, imaginile pe care fosta sa soţie nu dorea să le vadă! Bănel Nicoliţă, imagini fără precedent. Fostul internaţional român s-a distrat pe manele la o petrecere. Mai mult, fostul fotbalist a fost surprins în ipostaze tandre alături de o tânără.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a surprins pe toată lumea în ultimele zile când a fosdt surprins în compania unei domnişoare, la o petrecere. Imaginile vin în contextul în care Nicoliţă a lăsat să se înţeleagă că ar putea avea loc o împăcare între el şi fosta sa soţie, frumoasa Cristina.

Bănel Nicoliţă, imaginile pe care fosta sa soţie nu dorea să le vadă

Imaginile surprinse cu Bănel Nicoliţă fac ca acest scenariu să fie unul greu de îndeplinit în acest moment. Mai mult, Bănel a părut să fie extrem de fericit şi liniştit în acest moment al vieţii. Nicoluţă a savurat pe ringul de dans maneaua Na Janau a lui Johny Romano, scrie prosport.ro.

Reclamă

Mamă n-am unde să fug că mă vede țiganii
Mamă n-am unde să fug că vrea ca să-mi ia banii
Na janau mamo mamo
Te janes mamo mamo
Na janau mamo mamo
Te janau mamo mamo” – sunt versurile care l-au încântat pe Bănel Nicoliţă.

Reclamă

Sursa: prosport.ro

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă. Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Reclamă 4 / 0/3

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Bănel Nicoliță încă nu își revine după ce a rămas fără cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

Ghinioanele s-au ținut lanț de Bănel în Franța. Când era coleg cu Aubameyang la St. Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!„, a declarat Bănel Nicoliță.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”