Închide meniul
Foto

Bărbatul care a spus că o iubeşte pe Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf: „Vă asigur că s-a distrat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2021, 17:18

Bărbatul care a spus că o iubeşte pe Anamaria Prodan a rupt tăcerea despre relaţia cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf: „Vă asigur că s-a distrat!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în scandal de divorţ

Instagram Anamaria Prodan

Dani Mocanu a evitat să spună dacă s-a întâlnit vreodată personal cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf. A precizat, însă, că este sigur că Anamaria Prodan s-a distrat pe melodia pe care i-a dedicat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prefer să nu îți răspund la întrebarea dacă o cunosc personal sau nu o cunosc personal, dacă am vorbit cu ea sau dacă nu am vorbit cu ea, dacă ne-am văzut sau nu ne-am văzut, însă vă asigur că Ana s-a distrat pe melodia mea, nu a fost ceva deranjant pentru ea, să o pună într-o postură proastă, deci din punctul meu de vedere a fost fericită, însă deocamdată nu vă pot spune mai multe„, a spus Anamaria Prodan.

Dani Mocanu: „Nu am de ce să mă leg de nu știu ce nume de la noi din țară să am succes pe plan muzical”

Dani Mocanu a mai spus că nu s-a asociat cu numele Anamariei Prodan pentru a scoate o melodie de succes.

„Ideea e că eu nu am făcut asta, special pentru a avea succes melodia pentru Anamaria Prodan, am făcut că așa am simțit. Nu am de ce să mă leg de nu știu ce nume de la noi din țară să am succes pe plan muzical, pentru că eu oricum am succes.
Am succes de atâția ani de zile și nu cred că ar fi nevoie să mă leg de cineva. Cu Anamaria Prodan am făcut asocierea cu ea pentru că așa am simțit să fac„, a mai spus Dani Mocanu, conform wowbiz.ro.

Dani Mocanu, manea pentru Anamaria Prodan: „Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii!”

Dani Mocanu a trecut la un alt nivel, după ce a spus în mod public că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan. Dani Mocanu s-a arătat dispus să înceapă o relație cu Anamaria Prodan, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special pentru Anamaria Prodan. În doar 20 de ore, noua melodie a lui Dani Mocanu a adunat peste 500.000 de vizualizări.

Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

„Te iubesc de când eram mic!” Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu, celebrul manelist, i-a transmis un mesaj clar Anamariei Prodan după ce a aflat că va rămâne singură. Manelistul e gata să facă orice pentru a o cuceri. Mocanu i-a promis Anamariei Prodan că îi va compune o melodie şi i-a transmis şi un mesaj prin care şi-a făcut publică iubirea pentru vedetă.

Reclamă 4 / 0/3

Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și