Închide meniul
Foto

Bărbatul care o curtează pe Anamaria Prodan a distrus-o pe amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Damă de companie e puțin spus”

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 9:49

Cum a fost suprins Laurenţiu Reghecampf

Cum a fost suprins Laurenţiu Reghecampf

Instagram

  • Dani Mocanu a făcut-o praf pe iubita lui Laurențiu Reghecampf
  • Manelistul a recunoscut că o iubește de mic pe Anamaria Prodan

”Nu vreau să-l scot din peisaj pe Reghecampf, s-a scos el singur din peisaj. Aţi înţeles? Să plece de lângă valoarea aia de femeie, de lângă Prodanca, care e fiţă, pentru nebuna asta care a fost de-asta… damă de companie e puţin spus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au început să apară filmuleţe cu ea prin presă, am citit şi eu ceva pe aici. Şi nici nu îşi asumă măcar. N-am nimic cu femeile care fac meseria asta, dar măcar să-şi asume”, a spus Mocanu, într-un video pe Tik-Tok.

Dani Mocanu i-a făcut curte Anamariei Prodan

Declarațiile lui Mocanu vin în contextul în care acesta a recunoscut că că de mic are o pasiune pentru Anamaria Prodan. Manelistul chiar a făcut o melodie pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan. Dani Mocanu s-a arătat dispus să înceapă o relație cu Anamaria Prodan, după ce s-a anunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special pentru Anamaria Prodan. În doar 20 de ore, noua melodie a lui Dani Mocanu a adunat peste 500.000 de vizualizări.

„Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

Reclamă

„Te iubesc de când eram mic!” Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu, celebrul manelist, i-a transmis un mesaj clar Anamariei Prodan după ce a aflat că va rămâne singură. Manelistul e gata să facă orice pentru a o cuceri. Mocanu i-a promis Anamariei Prodan că îi va compune o melodie şi i-a transmis şi un mesaj prin care şi-a făcut publică iubirea pentru vedetă.

”Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

”Mă voi mărita imediat!” Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț

Anamaria Prodan nu are de gând să rămână singură după divorțul de Laurențiu Regehcampf și a anunțat că se va căsători imediat. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre viitorul său soț.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina