Închide meniul

Bărbatul care s-a căsătorit cu o vedetă a luat numele unui bărbat celebru din România. Ironia sorţii: are şi acelaşi prenume cu acesta

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2021, 13:44

Reclamă
Bărbatul care s-a căsătorit cu o vedetă a luat numele unui bărbat celebru din România. Ironia sorţii: are şi acelaşi prenume cu acesta

Colaj Instagram

Răzvan Pleşca

Larisa Drăgulescu a dezvăluit că actualul său soţ a preuat numele său de familie şi, implicit, al marelui campion de gimnastică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Următorul pas? Nu știu. Acum de exemplu mergem să își schimbe buletinul și este emoționat pentru că numele lui este altfel de acum înainte. Trebuie să exersăm să își schimbe semnătura pentru că am devenit cu toții Drăgulescu Family. I-am dat numele de familie >. A renunțat la numele lui de familie în favoarea mea pentru a fi la fel cu mine și copiii mei", a spus Larisa Drăgulescu pentru Playsport

Ironia sorţii este că actualul soţ al Larisei Drăgulescu are acelaşi prenume cu fostul său soţ. 

"Ironia sorții este că îl cheamă și Marian, Bogdan Marian Drăgulescu. A avut unele obiecții, dar l-am bătut bine ca pe celălalt Marian și s-a supus. Glumesc! L-am convins cum știu eu mai bine. Cu dragostea mea! Mie mi se pare normal așa, am doi copii și eu nu mi-aș fi schimbat numele să îmi fie altfel față de copiii mei. Si mi-am dorit foarte mult ca atunci când ne prezentăm ca o familie, să fim sub același nume toți”, a mai spus Larisa Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a recunoscut că s-a bătut cu fosta soţie

Marian Drăgulescu a făcut dezvăluiri incredibile despre căsnicia pe care a avut-o cu Larisa. Marele campion a recunoscut că au existat momente de violenţă.

Reclamă
Reclamă 4

Marian Drăgulescu a recunoscut că a avut momente în care s-a bătut cu fosta sa soţie. Marian Drăgulescu are 2 copii cu Larisa.

Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie”, a spus Marian Drăgulescu.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și