Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru alungat pe străzi, umilit din nou de soția care și-a găsit un nou iubit: „Are casă și nu știu eu?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2022, 18:06

Bărbatul celebru alungat pe străzi, umilit din nou de soția care și-a găsit un nou iubit: „Are casă și nu știu eu?”

Adelina Nica l-a umilit din nou pe Mihai Stoica

Adelina Nica Instagram

Mihai Costea a fost umilit de Adelina Nica. Cei doi soți sunt în proces de despărțire după ce fostul fotbalist a fost alungat pe străzi. Femeia l-a umilit din nou pe bărbatul care i-a dăruit un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi a avut loc primul termen în procesul de divorț dintre Mihai Costea și Adelina Nica. După ce au ieșit din sala de judecată, cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

Mihai Costea, umilit din nou de Adelina Nica

Mihai Costea a dat-o pe mama copilului său în judecată. Fotbalistul susține că Adelina Nica nu-l lasă să-și vadă fiul. Întrebat când și-a văzut ultima dată copilul, Mihai Costea a spus că în urmă cu o lună.

„Acum o lună, nu mă lasă. (…) Mă mulțumesc să-l văd o dată la două săptămâni? Vreau să-l duc și la familia mea, să se bucure și familia mea de copilul meu. Am încercat, acum vreo lună. I-am dat o sumă de bani, mare, m-a lăsat să-l văd 2-3 săptămâni și apoi a început iar cu comportamentul ei de dinainte. E trist, dar totul se va rezolva. (…) Eu nici poze nu primesc”, a spus Mihai Costea, conform antenastars.ro.

Pe altă parte, Adelina Nica susține că Mihai Costea minte și că fostul fotbalist și-a vizitat copilul în urmă cu două săptămâni. Mai mult, l-a umilit pe „Nilă” și a spus că acesta nici nu are casă.

Reclamă

„S-a bâlbâit lumea cam mult. Am filmare în telefon de acum 2 săptămâni și 4 zile. Înăuntru, în sală, a spus că nu l-a mai văzut de două luni. Cum facem? Să se hotărască. (…) Vreau să-l las să vadă copilul, dar nu la mine acasă. La el acasă, cum? Care e casa lui? Are casă și nu știu eu?„, a răspuns Adelina Nica.

Adelina Nica a început o nouă relație după ce s-a despărțit de Mihai Costea

Între timp, Adelina Nica a trecut peste tensiunea despărțirii de Mihai Costea și a găsit din nou dragostea, în brațele unui bărbat pe care l-a descris drept diferit de tot ce a avut până acum.

Fostul model a vorbit despre noul său iubit, explicând că “suntem compatibili cu totul, la absolut orice”. Superba brunetă a ajuns la concluzia că a meritat așteptarea de un an și două luni dintre “ruptura” cu tatăl copilului său și startul unei noi relații.

Reclamă 4 / 0/3

“Trec printr-o perioadă foarte frumoasă, foarte liniștită, că asta este cel mai important. Cred că în limita bunului simț, am și eu dreptul după un an și două luni de când ne-am despărțit, să-mi fac o relație. Suntem de puțin timp împreună.

Eram compatibili cu totul, absolut orice. Este un om foarte cald, foarte bun, matur, muncitor, diferit de ce am avut în viața mea până acum.

Sincer, asta este foarte important pentru mine, mă face să fiu liniștită, fericită. Asta este cel mai important pentru o femeie, mai ales în situația în care am fost eu. A meritat așteptarea”, a spus Adelina Nica, pentru Antena Stars.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și