Închide meniul

Bărbatul celebru care a divorţat pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: "Da, i-am despărţit!" Lovitura dată în doar 4 zile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 15:34

Bărbatul celebru care a divorţat pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: "Da, i-am despărţit!" Lovitura dată în doar 4 zile

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a recunoscut că l-a despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de prima soţie

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurenţiu Reghecampf a divorţat din cauza sa. Ulterior, cei doi s-au căsătorit şi formează şi acum un cuplu solid. Patru zile i-au trebuit Anamariei Prodan să îl ceară de soţ pe Reghecampf. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au mai avut o relaţie şi în tinereţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: 'ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!'"

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic", a spus Anamaria Prodan la Kanald D.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt de 13 ani împreună

"Este soţul perfect", a ţinut să îşi asigure fanii Anamaria Prodan.

De-atunci și pentru totdeauna, o singură persoană”, a transmis Anamaria Prodan prin intermediul contului de Instagram.

Reclamă

Anamaria Prodan: "Pe mine 90 la sută din țară mă urăște!"

Impresara şi-a dorit să spulbere toate zvonurile apărute în ultima perioadă, cum că şi-ar fi înşelat soţul cu foştii fotbalişti Dan Alexa, Ovidiu Burcă şi Dani Coman. Exclude din start varianta divorţului.

"Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman.

Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?", a spus Anamaria Prodan potrivit GSP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan a dezvăluit cum l-a despărţit de prima soţie pe Laurenţiu Reghecampf
  • Vedeta l-a cerut de soţ după 4 zile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și