Închide meniul

Bărbatul celebru care l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, un nou atac violent. „Rușii sunt o turmă de oi! Îmi vine să vomit”

Antena Sport Publicat: 20 martie 2022, 11:13

Bărbatul celebru care l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, un nou atac violent. Rușii sunt o turmă de oi! Îmi vine să vomit”

Vladimir Putin, președintele Rusiei

Hepta

  • Rusia, război total în Ucraina
  • Vladimir Putin, comparat cu Adolf Hitler

Războiul dintre Rusia și Ucraina a schimbat mii de vieți. Un bărbat celebru, care l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler, a lansat un nou atac dur, de această dată la poporul rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul Roman Zozulya, fost jucător la Dinamo Kiev, Dnipro și Betis Sevilla, îi consideră pe ruși „o turmă de oi”. Fotbalistul a fondat încă din 2015 o asociație caritabilă prin care a sprijinit trupele ucrainene în luptele cu rușii din Donbas. Acum, e implicat și în războiul care s-a declanșat în toată țara.

Roman Zozulya: „Rușii sunt o turmă de oi!”

„Războiul e din 2014. Eu am fost pregătit pentru asta. Am sperat că nu se va întâmpla, dar în adâncul meu știam că se va întâmpla. Este păcat că Europa și întreaga lume și-au dat seama abia acum că suntem în război. Asta se întâmplă din 2014, când mureau oameni, inclusiv copii.

Reclamă

Nu-i vom ierta niciodată pe ruși pentru asta. Eu și copiii mei nu vom uita. Cel puțin 3-4 generații nu vor uita. Când cineva din Europa încearcă se împace, mă enervez și îmi vine să vomit.

Am impresia că în Rusia este o turmă de oi. Sunt 125 de milioane de oameni și nimeni nu are o opinie. Ei cred că suntem fasciști și naziști. Nu are rost vorbim cu ei, sunt distruși.

Reclamă

În dimineața zilei de 24 februarie, când m-am trezit, m-a sunat mama. Toate rudele mele sunt la Kiev și mă sunau. Nu înțelegeam, nu mă așteptam la asta. Suntem mulți fotbaliști care ajutăm armata. Avem un grup. Sunt mulți, toți din Europa”, a spus Roman Zozulya pentru presa din Ucraina.

Roman Zozulya l-a comparat pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler

Roman Zozulya a atenționat Occidentul cu privire la intențiile lui Vladimir Putin încă dinainte să izbucnească conflictul militar în Ucraina. Fotbalistul l-a comparat pe președintele rus cu dictatorul Germaniei fasciste din Al Doilea Război Mondial, Adolf Hitler.

Nu am fost niciodată frați, pentru că frații nu încearcă să inoculeze un complex de inferioritate și nici nu aruncă lațul pe gâtul celorlalți. De-a lungul istoriei, au vrut să ne subjuge, să ne înfometeze, să ne închidă și ucidă doar pentru a ne lua dreptul de a vorbi limba maternă, de a ne exprima poziția și de a cere independența.

Reclamă 4 / 0/3

În al optulea an al războiului, lumea întreagă a realizat în cele din urmă că nu e un conflict civil în țara noastră. Am rezistat agresiunii ruse de opt ani și nu i-am permis să se răspândească în toată Europa. Prețul rezistenței, 15.000 de vieți… Și lumea a mai văzut alt adevăr, că Putin e reîncarnarea lui Hitler. Planurile lui sunt mult mai ambițioase decât capturarea Ucrainei. De aceea, e mai important ca oricând ca lumea să rămână unită și să impună sancțiuni economice acestui regim blestemat”, a scris Zozulya pe Instagram, pe 23 februarie.

Vladimir Putin, miting pro-război la Moscova

Vladimir Putin a ţinut un discurs în cadrul unui mitig uriaş organizat, vineri, la Moscova. Aproape 200.000 de oameni au participat la mitingul în cadrul căruia Vladimir Putin a justificat învazia armatei Rusiei în Ucraina.

În cadrul mitingului care a avut loc pe stadionul Luzhniki, cel pe care s-a jucat finala Campionatului Mondial din 2018, pe lângă discursul lui Vladimir Putin a avut loc şi un concert. Gestul preşedintelui Rusiei de a organiza un astfel de eveniment în plin război în Ucraina a fost criticat dur de întreaga lume, care s-a arătat scandalizată. Şi cei care au participat au fost criticaţi dur de toată lumea, inclusiv sportivii.

Vorbim şi de campioni olimpici chiar la Beijing, competiţie care s-a încheiat cu doar câteva zile înainte ca Putin să dea ordinul atacului sângeros din Ucraina. Apariţia acestora este una scandaloasă, având în vedere că toţi marii sportivi ai lumii au condamnat invazia Rusiei.

La mitingul de la Moscova au fost surprinşi Victoria Sinitsina şi Nikita Katsalapov, campioni olimpici la patinaj artistic, în proba pe echipe, la Beijing, Alexander Bolshunov, 3 medalii de au la Jocurile Olimpice de la Beijing, Evgeny Rylov, campion olimpic la înot, la Tokyo, sau Victoria Listunova, campioană olimpică la gimnastică, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe echipe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024