Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru din România, a cărui fostă soție s-a apucat de videochat, ezită să se căsătorească din nou. Ce probleme întâmpină în noua relație. „Să se liniștească lucrurile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 9:02

Bărbatul celebru din România, a cărui fostă soție s-a apucat de videochat, ezită să se căsătorească din nou. Ce probleme întâmpină în noua relație. „Să se liniștească lucrurile!”

Marian Drăgulescu ezită să se căsătorească din nou

Instagram colaj

Marian Drăgulescu și Simona Carmen formează un cuplu de aproape trei ani. Cei doi plănuiesc să se căsătorească oficial, însă pandemia le-a dat planurile peste cap. Bărbatul nu vrea să aibă surprize neplăcute și va mai aștepta până să îmbrace costumul de mire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu ezită să se căsătorească cu Simona Carmen

Între timp, Drăgulescu și iubita lui au dat o fugă la cinema, unde au văzut în avanpremieră filmul „The 355”.

„Da, suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act. Am venit împreună la această avampremieră pentru că ne plac filmele de acţiune, în general, şi am răspuns la invitaţia unei prietene care a organizat evenimentul şi eram curioşi să vedem filmul. Este primul eveniment pe anul acesta la care am venit împreună”, a spus Marian Drăgulescu, potrivit click.ro.

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit în trecut cu Corina Drăgulescu și cu Larisa Drăgulescu. Sportivul are doi copii cu cea de-a doua soție, Larisa. Și femeia și-a refăcut viața după divorțul de celebrul gimnast. Culmea, actualul soț al Larisei a preluat numele Drăgulescu. Ironia sorții e că acesta are același prenume, Marian.

Citește și:

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

Reclamă

„Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • A mai fost căsătorit de două ori
  • Ezită să se căsătorească din nou

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out Vezi toate știrile
Citește și