Închide meniul

Bărbatul celebru din România, ajuns aproape de faliment, şi-a vândut vila de sute de mii de euro: „Vreau o casă unde să supravieţuiesc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 18:04

Bărbatul celebru din România, ajuns aproape de faliment, şi-a vândut vila de sute de mii de euro: „Vreau o casă unde să supravieţuiesc!

Nicolae Mirtea şi-a vândut vila din Fundeni

Facebook Nicolae Mitea

Nicolae Mitea a luat o decizie radicală. Fostul jucător de la Dinamo şi Ajax Amsterdam şi-a vândut vila din Fundeni în care a investit suma de 400.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Mitea pare să fi ajuns la fundul sacului. Unul dintre cei mai talentaţi pe care i-a avut fotbalul românesc a fost nevoit să îşi vândă vila din Fundeni în care a investit sute de mii de euro.

Am vândut vila din Fundeni. M-am cam chinuit doi-trei ani, ce-i drept. Băgasem vreo 400.000 de euro în ea, nu o puteam da așa ușor. Acum sunt prins cu foarte multă treabă, cu actele, trebuie să-mi cumpăr și altceva”, a spus Nicolae Mitea pentru Playsport.

Nicolae Mitea a intrat în criză de timp

Nicolae Mitea are la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi găsi o nouă locuinţă.

Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc. Vreau o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe, nu mai sunt la vremea să am figuri. Acum trăim alte vremuri”, a mai spus acesta”, a mai spus Nicolae Mitea.

Reclamă

Ce a spus Raluca Tănase despre relaţia pe care a avut-o cu Nicolae Mitea

Nicolae Mitea a avut o relaţie cu Raluca Tănăse, una dintre componentele trupei Bambi. Aceasta a vorbit de curând despre relaţia pe care a avut-o cu Mitea.

Vedeta de 36 de ani a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat între ea şi Nicolae Mitea. Cei doi s-au despărţit în 2006, după doi ani în care au fost împreună. Fostul jucător al lui Ajax anunţa atunci că „ruptura” s-a produs din cauza părinţilor iubitei lui, care au tot intervenit în relaţie.

A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, acum foarte foarte mulţi ani, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Nu cred că aş fi fost acum cu el, eram doi copii ce se descopereau pe ei. Am avut o relaţie de patru ani, ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite.

Reclamă 4 / 0/3

El a fost un fotbalist foarte bun şi, ca om, un suflet curat. Eu sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea„, a mai spus artista.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și