Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru din România, alungat din casă de soție, nu-și mai vede nici propriul copil: „Ne vedem doar la tribunal! Își semnează sentința!”

Antena Sport Publicat: 1 august 2022, 18:56

Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea

Mihai Costea a fost dat afară din casă de Mihai Costea

Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea / Instagram Adelina Nica

  • Mihai Costea, la cuțite cu propria soție
  • A ajuns să nu-și mai vadă copilul

Mihai Costea și Adelina Nică au probleme serioase în viața de cuplu. Cei doi au ajuns la cuțite și își aruncă unul altuia acuzații halucinante. Bărbatul a primit interzis la propriul copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Costea a fost dat afară din casă de Adelina Nică. Femeia s-a plâns că fostul atacant de la FCSB nu s-a implicat destul din punct de vedere financiar în creșterea băiețelului lor.

Mihai Costea, alungat din casă de Adelina Nică, nu-și mai vede nici propriul copil

După ce s-a lăsat cu scandal la botez, Adelina Nică i-a interzis lui Mihai Costea să participe la tăierea de moț a copilului lor.

Reclamă

„Banii de la botez? Eu am plătit tot, inclusiv lăutarii, tot. Plus florile, 2.000 euro, șampaniile, 1.000 de euro, toate plătite dinainte, fotogrtaf plus video, alți 1000 de euro. I-am spus să achite și el jumătate din toate astea. Nimic. În schimb, nota restaurantului, 45.000 de lei, a fost achitată din banii strânși atunci, la botez. Mi-am dorit un botez de neuitat pentru copilul meu.

Sa vedem ce va fi la moț, luna viitoare, pe 25 august. Nici nu va fi invitat. Ne vedem doar la tribunal. Mi-e rușine să vă spun toate astea. Ce-a făcut până acum a fost cum a fost, dar cu asta își semnează sentința. Să nu ajungă într-un loc din care să nu mai iasă”, a spus Adelina Nică, conform wowbiz.ro.

Reclamă

Mihai Costea: „Soția mea e în depresie!”

Fotbalistul nu s-a lăsat mai prejos și a respins toate acuzațiile venite de la soția sa. Acesta susține că Adelina ar avea probleme mentale.

„Mama copilului meu e în depresie și ar trebui să gândească mai mult. Tot ce a spus de botez sunt aberații. A avut ea banii ăștia? Ne facem de râs. Am contribuit financiar în relația cu ea mai mult decât trebuie. Am trimis foarte mulți bani din contul meu în contul ei și pot dovedi”, a replicat Costea.

Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali. Acum, atacantul a ajuns să câștige numai câteva sute de lei pe lună, în Liga a 4-a, la Progresul București 2005.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Costea a ajuns la Progresul București

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux. După salarii de zeci de mii de euro, el joacă acum pe 300 de lei la victorie şi 100 de lei la egal.

Am decis să vin la Progresul din plăcere şi sper să îi ajut să îşi îndeplinească obiectivele, oricum stăteam degeaba. (Reporter: Tragi de tine să ajungi înapoi acolo sus?) Vreau să mai joc fotbal, ori în liga 1, ori în afara ţării„, a declarat Mihai Costea, care a oferit primele explicaţii pentru AntenaSport.

1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru Mihai Costea, în 2011. Nilă recunoaşte că a făcut greşeli care l-au costat cariera.

(Reporter: Cum se simte Mihai Costea? Are regrete sau din contra?) Regret?! Cred că puteam să fac mult mai mult, părerea mea. Asta a fost să fie. Înainte eram şi eu mai tânăr, mai făceam şi eu prostioare, dar acum m-am schimbat„, a spus atacantul de 33 de ani.

Format la Craiova lui Mititelu, Mihai Costea a jucat între 2011 și 2015 pentru FCSB. În 35 de meciuri pentru roș-albaștri a înscris 9 goluri. Fiecare reușită a lui l-a costat pe Gigi Becali 36.000 de euro.

În sezonul 2020-2021 a jucat pentru Chindia, dar nu a izbutit să își treacă în cont vreun gol în 13 apariții. A fost numai de două ori titular la echipa din Târgoviște.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro
Fotbal intern • 20 oct., 15:50
Ce s-a ales de Mihai Costea, jucătorul pe care Gigi Becali plătea 1.4 milioane de euro: „Își așteaptă rândul”
Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni
Liga 2 • 12 aug., 11:06
Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni: „Numele nu îți garantează postul de titular”
Mihai Costea a vorbit despre noua aventură de la CS Mioveni
Liga 2 • 5 aug., 23:13
Mihai Costea și-a găsit echipă în Liga a 2-a! Va juca alături de fiul lui Nicolae Dică
Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea
Diverse • 17 mai, 13:30
FOTO
Adelina Nica, schimbare radicală faţă de Mihai Costea. „Nu dau nici doi bani pe lacrimile lui”
Florin Costea, alături de Mihai Costea şi Cristi Tănase
Fotbal intern • 1 feb., 18:00
Mihai Costea nu exclude varianta unei reveniri în Liga 1: „O iau pas cu pas!” Ce spune despre Florin Costea