Închide meniul
Foto

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa! Femeia cu care are un copil l-a făcut praf: „Nu dau doi bani pe lacrimile lui!”

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2022, 20:31

Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea

Mihai Costea a fost dat afară din casă de Mihai Costea

Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea / Instagram Adelina Nica

  • Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa!
  • Femeia cu care are un copil l-a făcut praf: „Nu poți să stai pe banii mei!”

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa, Adelina Nica, alături de care are un copil de 10 luni. Femeia a dezvăluit că fostul atacant de la FCSB nu s-a implicat destul din punct de vedere financiar în creșterea băiețelului lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Costea se află într-o situație delicată atât pe plan personal, cât și emoțional. Fotbalistul de 33 de ani, care a ajuns să joace în Liga a 4-a din România, a fost părăsit de iubită.

Mihai Costea a fost dat afară din casă de partenera sa, Adelina Nica

Fostul model a declarat că Mihai Costea nu s-a implicat destul în creșterea copilului. Situația materială slabă a fotbalistului a convins-o pe femeie să îl părăsească. În plus, fostul manechin i-a interzis lui Mihai să-și mai vadă copilul.

Reclamă

Pe vremuri, când juca la FCSB, Mihai Costea încasa lunar peste 10.000 de euro din partea patronului Gigi Becali. Acum, atacantul a ajuns să câștige numai câteva sute de lei pe lună, în Liga a 4-a, la Progresul București 2005.

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux. După salarii de zeci de mii de euro, el joacă acum pe 300 de lei la victorie şi 100 de lei la egal.

Reclamă

„Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…

Costea, părăsit de iubită din cauza banilor: „Copilul nu crește cu o vizită!”

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație. Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.”, a spus Adelina Nica, pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Costea, primele explicaţii: „Am venit din plăcere la Progresul”

Mihai Costea s-a întors la prima dragoste, fotbalul! Joacă în liga a patra, dar visează să rupă iar plasele în Liga 1! „Nilă” e şi tătic şi s-a specializat în… schimbat de scutece!

Costea a ajuns la Progresul Bucureşti. După salarii de zeci de mii de euro, el joacă acum pe 300 de lei la victorie şi 100 de lei la egal!

Am decis să vin la Progresul din plăcere şi sper să îi ajut să îşi îndeplinească obiectivele, oricum stăteam degeaba. (Reporter: Tragi de tine să ajungi înapoi acolo sus?) Vreau să mai joc fotbal, ori în liga 1, ori în afara ţării„, a declarat Mihai Costea, care a oferit primele explicaţii pentru AntenaSport.

1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru Mihai Costea, în 2011. Nilă recunoaşte că a făcut greşeli care l-au costat cariera.

(Reporter: Cum se simte Mihai Costea? Are regrete sau din contra?) Regret?! Cred că puteam să fac mult mai mult, părerea mea. Asta a fost să fie. Înainte eram şi eu mai tânăr, mai făceam şi eu prostioare, dar acum m-am schimbat„, a spus atacantul de 33 de ani.

Format la Craiova lui Mititelu, Mihai Costea a jucat între 2011 și 2015 pentru FCSB. În 35 de meciuri pentru roș-albaștri a înscris 9 goluri. Fiecare reușită a lui l-a costat pe Gigi Becali 36.000 de euro.

În sezonul 2020-2021 a jucat pentru Chindia, dar nu a izbutit să își treacă în cont vreun gol în 13 apariții. A fost numai de două ori titular la echipa din Târgoviște.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”