Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru din România care a petrecut, până dimineața, alături fosta soție și actuala iubită. „Campion!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 17:42

Bărbatul celebru din România care a petrecut, până dimineața, alături fosta soție și actuala iubită. „Campion!”

Marian Drăgulescu a petrecut alături de fosta soție și actuala iubită

colaj Instagram

Marian Drăgulescu a împlinit sâmbătă, 18 decembrie, 41 de ani. Celebrul gimnast a dat o petrecere mare și și-a chemat aproape toți cunoscuții. Drăgulescu nu a ținut cont de trecutul amoros și a invitat-o și pe fosta lui soție, deși a fost însoțit la petrecere de actuala iubită. Cheful s-a întins până dimineața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Drăgulescu a petrecut alături de fosta soție și actuala iubită

Larisa Drăgulescu a publicat pe rețelele de socializare mai multe poze și videoclipuri de la petrecere. Marian s-a distrat pe cinste și s-a pozat alături de fosta și actuala sa iubire.

„La mulți ani, Marian! Campion! Vârsta e doar un număr!”, a fost mesajul Larisei Drăgulescu pentru fostul său soț.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by 🇱 🇦 🇷 🇮 🇸 🇦 ❤︎ Dragulescu🔝🔝🔝 (@larisadragulescu)

Atmosfera de la petrecere a fost atât de relaxată încât invitații n-au mai ținut cont de nimic. Drăgulescu a făcut karaoke cu fosta soție, fiind aplaudat de actuala iubită, care îi privea fericită.

Reclamă

Marian Drăgulescu și Larisa Drăgulescu au fost căsătoriți multă vreme, dar au divorțat. În prezent, cei doi și-au găsit alți parteneri. Culmea, actualul soț al Larisei a preluat numele Drăgulescu. Ironia sorții e că acesta are același prenume, Marian.

Marian Drăgulescu a recunoscut că s-a bătut cu fosta soţie

Marian Drăgulescu a făcut dezvăluiri incredibile despre căsnicia pe care a avut-o cu Larisa. Marele campion a recunoscut că au existat momente de violenţă.

„Marian Drăgulescu a recunoscut că a avut momente în care s-a bătut cu fosta sa soţie. Marian Drăgulescu are 2 copii cu Larisa.„Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie”, a spus Marian Drăgulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Drăgulescu a făcut o avere din videochat

Larisa Drăgulescu o duce bine și pe plan profesional. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a apucat de videochat și susține că a făcut o avere de două milioane de euro.

„Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major.

Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit impact.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și