Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru din România care are 65 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânăr. „Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea”. Ce face pentru a-şi ascunde vârsta reală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2021, 9:04

Bărbatul celebru din România care are 65 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânăr. „Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea”. Ce face pentru a-şi ascunde vârsta reală

Victor Piţurcă surprinde cu fiecare apariţie

Captură Youtube

Dumitru Dragomir a vorbit despre modul în care „Piţi” îşi „ascunde” vârsta reală. Totul ar pleca de la stilul de viaţă sănătos de la care nu se dezice. Antrenorul mănâncă produse numai de la ferma pe care o deţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă arată senzaţional la 65 de ani

Pițurcă arată de 50 de ani, nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu se vopsește, e fresh. Are o fermă de produse bio, undeva lângă Ploiești. Are de toate acolo. Rațe, gâște, porci, curcani, tot ce vrei, ouă proaspete. Îmi dă și mie, mă tot invită acolo.

Mi-a trimis și mie două rațe, am crezut că sunt porci. El nu mânâncă decât acasă, ce-i face nevasta, nu mănâncă la restaurant. Mama lui îi face pâine. Eu mai aflu de la Viorel Păunescu. Pițurcă își adună des toată familia, e frumos la el acolo, la vilă„, a declarat Dumitru Dragomir la digisport.ro.

Victor Piţurcă a ţinut să asigure că face în continuare sport pentru a fi în cea mai bună formă.

Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat.

Reclamă

Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a recunoscut şi Piţurcă, în acest an.

Citește și:

Soţia lui Victor Piţurcă, apariţie rară lângă fostul selecţioner

Soţia lui Victor Piţurcă, Maria, a avut o apariţie rară. Doamna Piţurcă a apărut alături de soţul său şi de Cristian Ich, nora sa.

Dacă pe Victor Piţurcă îl ştie toată lumea, soţia fostului selecţioner este a fost extrem de discretă în privinţa apariţiilor sale publice. Chiar şi aşa, Maria Piţurcă a surprins pe toată lumea când a apărut la ziua de naştere a Cristinei Ich. Aceasta a luat decizia şi s-a vopsit părul blond.

Reclamă 4 / 0/3

Dragostea dintre Maria şi Victor Piţurcă a fost prea puternică pentru ca această escapadă a fostului selecţioner să le distrugă căsnicia. Maria şi Victor Piţurcă au o relaţie specială şi cu nora lor, Cristina Ich.

Și când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris iubita lui Alexandru Piţurcă pe Instagram, alături de poza în care apare alături de socrii săi.

16 ani a fost Victor Piţurcă într-o relaţie cu Vica Blochina. Fosta lui amantă a oferit detalii inedite despre perioada în care cei doi erau împreună. „Ştiam că nu o să fiu soţia lui şi m-am răzbunat”, a declarat fosta balerină. Mai jos aveţi o galerie foto cu cea mai cunoscută amantă din România.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Cum arată Victor Piţurcă la 65 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și