Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a primit o nouă lovitură. Explicaţiile fostei iubite: „Mi-am dorit să fiu o femeie fatală”

Publicat: 16 mai 2022, 20:13 / Actualizat: 16 mai 2022, 21:49

Cristian Boureanu și Cristina Belciu

Motivul pentru care "Bellucci de România" este singură. Ce a declarat Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost într-o relaţie cu Cristina Belciu / Colaj Facebook / Instagram

Cristian Boureanu nu îşi mai găseşte liniştea. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea trece printr-un nou moment delicat. S-a despărţit în acest an şi de Cristina Belciu, tânăra de 24 de ani care a fost comparată de italieni cu Monica Bellucci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea de dragoste dintre omul de afaceri şi modelul cu renume internaţional a durat mai puţin de cinci luni. Cei doi au recunoscut că s-au despărţit în condiţii amiabile, fără scandal, şi că au rămas prieteni.

Cristian Boureanu nu îşi mai găseşte liniştea. Mesajul Cristinei Belciu

Cu 26 de ani este mai tânără Belciu decât Boureanu. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate vedea în galeria de mai jos, a avut un mesaj inedit pe reţelele sociale. Poate fi considerat a fi o nouă lovitură pentru cel care a trecut numai prin drame amoroase.

Reclamă

Mereu mi-am dorit să fiu o femeie fatală. Chiar şi când eram tânără… niciodată nu mi-am dorit să fiu o simplă fată. Mi-am dorit să fiu o femeie, aşa!„, a postat Cristina Belciu pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

În luna aprilie, Cristina a anunţat că nu mai e loc de împăcare. Cu scurt timp înainte dezvăluise că se gândeşte la nuntă.

Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Reclamă 4 / 0/3

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea„, a declarat Cristina Belciu pentru click.ro.

Cristian Boureanu nu îşi mai găseşte liniştea. A avut un mesaj cu privire la despărţirea de iubita sa.

Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a declarat Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Denisa Nechifor, adevărul despre relaţia cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea
Diverse • 12 mart., 16:57
FOTO
Denisa Nechifor, adevărul despre relaţia cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea: „Îi cunosc toate iubitele!”
Cristina Belciu este în continuare singură
Diverse • 23 sept., 20:13
FOTO
Cristina Belciu este în continuare singură! Ce îşi doreşte de la viitorul iubit „Monica Belucci de România”
Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea
Diverse • 8 sept., 14:34
FOTO
Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. S-a umplut de tatuaje şi arată uimitor!
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea
Diverse • 18 aug., 9:56
FOTO
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea şi-a găsit fericirea în braţele unei tinere din Moldova. Cât de frumoasă este
Cristina Belciu s-a iubit cu Cristian Boureanu
Diverse • 16 aug., 9:45
FOTO
„Regina mării!” Femeia care s-a iubit cu bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea este asaltată de bărbaţi: „Divină”