Închide meniul
Foto

„M-am gândit la rochia de mireasă!” Cristina Belciu, îndrăgostită orbește de Cristian Boureanu. Cum a fost cucerită de bărbatul părăsit de a doua soție pentru Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 12 martie 2022, 17:23

„M-am gândit la rochia de mireasă!” Cristina Belciu, îndrăgostită orbește de Cristian Boureanu. Cum a fost cucerită de bărbatul părăsit de a doua soție pentru Cristi Borcea

Motivul pentru care "Bellucci de România" este singură. Ce a declarat Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost într-o relaţie cu Cristina Belciu / Colaj Facebook / Instagram

Cristina Belciu este cu 26 de ani mai tânără decât Boureanu, dar nu consideră a fi un impediment diferenţa de vârstă. Nici măcar trecutul controversat al noului bărbat din viaţa ei nu o îngrijorează pe cea care se gândeşte deja la rochia de mireasă. Fiica lui Boureanu, Ioana (21 de ani) este aproape de aceeaşi vârstă cu Belciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Belciu ia în calcul să se mărite cu Cristian Boureanu

Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă. (nr. M-am gândit) ca orice femeie, dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă. Să vedem cu ce o să ne surprindă.

Mă interesează cel mai tare ca mâna lui s-o țină cel mai strâns pe a mea, ca ochii lui să-i privească numai pe ai mei, ca chipul lui să se așeze numai pe pieptul meu. (…) Eu mă îndrăgostesc de mintea omului și asta e problema mea cu poezia. Am așteptat foarte mult să găsesc un bărbat caruia să-i placă zona asta. Eu scriu poezie, dar el e suficient să-mi zâmbească, ca și cum mi-ar scrie cel mai frumos poem. Pentru mine asta e cel mai important, o privire sinceră, caldă, o floare… n-am nevoie de o mie de trandafiri, un ”Te iubesc!” sincer. Eu cred că o femeie este cucerită de atitudinea bărbatului. (…) Mintea respectul și zâmbetul, asta mă interesează cel mai tare„, a mărturisit Cristina Belciu pentru antenastars.ro.

Cristina Belciu a apărut în mai multe reviste de fashion din Italia. Cei de la Rope Magazine i-au dedicat prima pagină și i-au făcut o prezentare uimitoare. „Cristina Belciu, noua Belluci„, a fost descrierea de pe copertă, românca fiind considerată „sosia” Monicăi Bellucci.

Belciu este cunoscută și pentru o altă pasiune a ei. Are un blog de modă și are peste 37.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Este de o frumusețe rară, duoă cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Reclamă

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Cristina Belciu a vorbit despre relaţia cu Cristian Boureanu

Fotomodelul se gândeşte la nuntă după patru luni de relaţie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și