Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea rupe tăcerea. De ce şi-a agresat fiica superbă în plină stradă: „Săriți, mă răpește!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2022, 14:11

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea rupe tăcerea. De ce şi-a agresat fiica superbă în plină stradă: „Săriți, mă răpește!”

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea rupe tăcerea

Colaj cu Ioana şi Cristi Bourenu / Instagram

Cristi Boureanu, bărbatul care a fost părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, a povestit un alt episod tulburător din viaţa sa: momentul în care a agresat-o pe fiica lui, Ioana, în plină stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boureanu a dezvăluit acum motivul pentru care şi-a ieşit din minţi, în 2016, când a tras-o de păr pe Ioana. Cei doi au trecut peste acel episod şi acum, când fata a ajuns la 21 de ani, se înţeleg de minune.

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea rupe tăcerea

„Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Atunci am recunoscut: ‘Domnule, poate am pleznit-o’. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii și nu vreau să spun mai mult.

Tu știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: ‘Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie’. Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

O relație excepțională. Am avut-o și atunci. Am avut o perioadă scurtă, până am pierdut custodia, după vreun an mama ei nu a vrut să vorbească cu ea pentru că nu a primit pensia alimentară. Acum stă bot în bot cu mine, toată ziua stăm. Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Reclamă

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie. Eu am spus când m-a întrebat polițistul: „Nu știu, oi fi scăpat vreo palmă, dar cine nu ar fi făcut-o”. După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: „Săriți, mă răpește să mă violeze!”. Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta”, a spus Boureanu, în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Ioana Boureanu, extrem de activă pe reţelele de socializare

Ioana Boureanu este o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare. Tânăra care a împlinit 20 de ani în acest an este de o frumuseţe răpitoare şi fiecare postare de pe reţelele de socializare are parte de mii de aprecieri.

Tânăra a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie. Boureanu a divorţat de mama fetei după ce femeia s-a îndrăgostit de naşul de cununie. Dramele amoroase pentru Cristian Boureanu au continuat.

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Recomandări
  • Cristi Boureanu s-a împăcat cu fiica lui, Ioana
  • Episodul incredibil a avut loc în 2016

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și