Închide meniul
Foto

Tânăra bătută de propriul tată în plină stradă este de o frumuseţe răpitoare. Cristi Borcea i-a distrus a doua căsnicie bărbatului celebru în România, în timp ce prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 18:25 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 2:16

Tânăra bătută de propriul tată în plină stradă este de o frumuseţe răpitoare. Cristi Borcea i-a distrus a doua căsnicie bărbatului celebru în România, în timp ce prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

M-a tras de păr”, a spus Ioana Boureanu, la acel moment. Între timp, relaţia dintre Ioana Boureanu şi tatăl său a devenit una normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Boureanu este o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare. Tânăra care a împlinit 20 de ani în acest an este de o frumuseţe răpitoare şi fiecare postare de pe reţelele de socializare are parte de mii de aprecieri.

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe răpitoare

Tânăra a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

Ioana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie. Boureanu a divorţat de mama fetei după ce femeia s-a îndrăgostit de naşul de cununie.

Dramele amoroase pentru Cristian Boureanu au continuat.

Reclamă

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și