Închide meniul
Foto

Tânăra bătută de propriul tată în plină stradă este de o frumuseţe răpitoare. Cristi Borcea i-a distrus a doua căsnicie bărbatului celebru în România, în timp ce prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie

De Antena Sport
Publicat: 5 decembrie 2021, 18:25
Actualizat: 6 decembrie 2021, 2:16

Cristian Boureanu şi fiica sa, Ioana, au fost în mijlocul un scandal de proporţii în 2016. Atunci, omul de afaceri a făcut un gest şocant şi şi-a bătut fiica în stradă. Imaginile cu Boureanu şi fiica sa au şocat întreaga ţară.

Reclamă
Tânăra bătută de propriul tată în plină stradă este de o frumuseţe răpitoare. Cristi Borcea i-a distrus a doua căsnicie bărbatului celebru în România, în timp ce prima soţie l-a părăsit pentru naşul de cununie

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Instagram

M-a tras de păr”, a spus Ioana Boureanu, la acel moment. Între timp, relaţia dintre Ioana Boureanu şi tatăl său a devenit una normală.

Reclamă

Ioana Boureanu este o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare. Tânăra care a împlinit 20 de ani în acest an este de o frumuseţe răpitoare şi fiecare postare de pe reţelele de socializare are parte de mii de aprecieri.

Reclamă

Fiica lui Cristian Boureanu este de o frumuseţe răpitoare

Tânăra a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

Ioana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu din prima căsnicie. Boureanu a divorţat de mama fetei după ce femeia s-a îndrăgostit de naşul de cununie.

Dramele amoroase pentru Cristian Boureanu au continuat.

Citește și:

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară.

A stat într-un apartament cu chirie și atunci am făcut cea mai bună alegere și cea mai bună afacere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, este calmă, e femeia cu care pot să stau singur și o săptămână în casă, cu care pot să merg în vacanțe câte două-trei săptămâni. Este foarte important să găsești pe cineva să îți dea liniște, căldură și putere”, a recunoscut Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea