Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea și-a refăcut viața. S-a mutat împreună cu noua lui iubită, care este cu 26 de ani mai tânără. Își face deja planuri de nuntă

Reclamă

Publicat: 28 februarie 2022, 16:13

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea și-a refăcut viața. S-a mutat împreună cu noua lui iubită, care este cu 26 de ani mai tânără. Își face deja planuri de nuntă

Motivul pentru care "Bellucci de România" este singură. Ce a declarat Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost într-o relaţie cu Cristina Belciu / Colaj Facebook / Instagram

Cei doi s-au cunoscut pe 1 decembrie, într-un restaurant din zona de nord a Capitalei, după ce le-a făcut cunoștință Joshua Castellano. Fostul soț al Valentinei Pelinel s-a mutat deja alături de Cristina, anunță click.ro. Au apărut și vești surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu își face planuri de nuntă cu Cristina Belciu

Diferența de vârstă dintre ei nu este deloc un inconvenient. De altfel, Cristina Belciu este cu numai trei ani mai mare decât Ioana Boureanu (21 de ani), fiica actualului iubit. Apropiații lor spun că se pregătește deja un eveniment special.

Ei se pregătesc, din câte se spune, de o nuntă secretă„, anunță sursa citată. Ar fi o surpriză de proporții, ținând cont că nu cu mult timp în urmă Boureanu era logodit cu Laura Dincă. Rochia de mireasă era deja cumpărată, dar nu s-a mai ajuns la altar din cauza pandemiei. În cele din urmă nu s-au mai înțeles și s-au despărțit.

Boureanu şi Cristina Belciu par mai îndrăgostiţi ca niciodată. Drept dovadă stă imaginea postată de Cristina pe reţelele de socializare, în care apare în timp ce se sărută cu iubitul său.

Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, să păstrăm totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza”, a fost prima reacție a Cristinei Belciu când s-a aflat că este într-o relație cu Cristian Boureanu.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by CRISTINA BELCIU (@cristinabelciu)

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și