Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea, urmărit de „fantomele” trecutului. De ce s-a trezit cu o datorie de 13.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 19:02

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea, urmărit de „fantomele” trecutului. De ce s-a trezit cu o datorie de 13.000 de euro

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, s-a prăbuşit emoţional

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Cristian Boureanu, cel care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, plătește și acum pentru greșelile din trecut. Bărbatul celebru are de achitat o mică avere, după ce a provocat un adevărat dezastru în stațiunea Mamaia, în urmă cu cinci ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2017, aflat pe plaja din Mamaia, Cristi Boureanu s-a urcat pe un ATV sub influența băuturilor alcoolice și, după 30 de secunde, vehiculul a fost făcut praf, iar un bărbat a fost rănit ușor.

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, e urmărit de „fantomele” trecutului

Firma de asigurări a fost nevoită să achite 60.000 de lei pentru haosul generat de Boureanu, apoi instituția l-a dat în judecată pe afacerist pentru a-și recupera banii. Judecătorii au decis ieri că afaceristul trebuie să achite suma de 63.000 de lei (aproximativ 13.000 de euro), sub formă de daune, pentru accidentul produs în urmă cu cini ani.

„Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si pana la data platii despagubirii. Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata, astazi, 21.07.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei»”, a decis instanța, conform click.ro.

Scandal între fostele iubite ale lui Cristian Boureanu

Omul de afaceri părăsit de soţie pentru Cristi Borcea  a fost văzut în compania Laurei Dincă, tânăra superbă cu care a avut o relaţie de aproape 7 ani şi cu care a fost la un pas să ajungă la altar.

Reclamă

Doar că Boureanu tocmai s-a despărţist de Cristina Belciu, modelul care este comparat de italieni cu Monica Bellucci. Femeia în vârstă de 24 de ani a avut o primă reacţie când a auzit că Boureanu ar putea ajunge să se împace cu Laura Dincă. A precizat că nu ia în calcul să concureze cu Laura Dincă.

Eu am un respect deosebit pentru Cristi și am zis-o de fiecare dată. Nu știu, nu mă mișcă în niciun fel pentru că nu e treaba mea. Noi am încheiat ceva și de aici este decizia lor ce o să facă. Eu nu concurez cu nicio femeie. Știu ce reprezint și sunt foarte bine cu mine.

Nu stau să plec urechea la micile săgeți care se trimit către mine. E sub demnitatea mea. Nu aș avea o problemă dacă fostul meu s-ar împăca cu fosta lui. Niciodată să nu zic niciodată, am învățat de la Cristi. E greu să te gândești la o împăcare„, a declarat Cristina Belciu la antenastars.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Viaţa amoroasă a omului de afaceri poate lua o turnură spectaculoasă. Colegii de la spynews.ro l-au surprins pe Boureanu alături de Laura Dincă, iar tot mai multe voci vorbesc despre o posibilă împăcare.

Laura Dincă a fost surprinsă în timp ce a mers, alături de o prietenă, acasă la Cristian Boureanu. După mai multe drumuri prin oraş, cele două ajung la un restaurant unde s-au întâlnit cu Cristian Boureanu, care era alături de nişte prieteni.

Omul de afaceri a mers la masa celor două și a stat câteva minute în picioare, iar mai apoi s-a așezat la masă și a petrecut câteva minute bune în compania lor.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Recomandări
  • Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea, urmărit de „fantomele” trecutului
  • De ce s-a trezit cu o datorie de 13.000 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și