Închide meniul

Bărbatul pe care o altă vedetă i l-a furat Anamariei Prodan. "A fost un scandal foarte urât!" Aceasta a dezvăluit cum s-a răzbunat

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 7:43

Bărbatul pe care o altă vedetă i l-a furat Anamariei Prodan. "A fost un scandal foarte urât!" Aceasta a dezvăluit cum s-a răzbunat

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, poveste de dragoste cu Eugen Trică
  • Lorena Balaci i l-a "furat"

Anamaria Prodan a avut o relaţie cu Eugen Trică, fostul jucător al Universităţii Craiova, Steaua şi CFR Cluj şi actualul antrenor al lui FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, aproape să se căsătorească cu Eugen Trică

Mama Anamariei Prodan, Ionela Prodan, îl îndrăgea foarte mult pe Trică, a povestit impresara, potrivit playsport.ro. Ea a dezvăluit că a fost aproape chiar să se căsătorească cu Trică.

Acesta s-a căsătorit până la urmă cu Lorena Balaci, cu care a avut un mariaj din 1998 până în 2015.

Reclamă

"A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică poveste aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât”, a povestit Anamaria Prodan în urmă cu câțiva ani.

Anamaria Prodan s-a răzbunat şi l-a luat de soţ pe Tiberiu Dumitrescu, fostul iubit al Lorenei Balaci.

Reclamă

"Eu vreau doi copii şi vreau să plec în America", i-a spus Anamaria Prodan viitorului soţ.  Aşa au făcut. Împreună le au pe Rebecca şi Sarah, iar în America au plecat la trei zile după ce s-au cunoscut. Au fost căsătoriţi din 1998 până în 2007. 

"Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât", a mai povestit Anamaria Prodan, în urmă cu câţiva ani. 

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: "Ei nici nu arbitrează"
Liga 1 • 14 apr., 17:00
„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova
Liga 1 • 13 apr., 20:21
„Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!
Extra • 9 apr., 17:02
FOTO
Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!