Închide meniul

Bătaie pe averea lăsată în urmă de Kobe Bryant. Fosta soţie, dată în judecată de propria mamă. Miza: 5 milioane de dolari

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 10:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Bătaie pe averea lăsată în urmă de Kobe Bryant. Fosta soţie, dată în judecată de propria mamă. Miza: 5 milioane de dolari

ProfimediaImages

Vanessa Bryant, dată în judecată de propria mamă

Sofia Urbieta Laine susţine că a avut promisiunea lui Kobe că familia lui va avea grijă de ea toată viaţa, după ce ea a fost bonă pentru propriii nepoţi. Acum, aceasta anunţă că după decesul marelui campion, Vanessa ar fi dat-o afară din casă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Bryant, dată în judecată de propria mamă

Ea a dat-o apoi în judecată pe fiica de 38 de ani, susţine latimes.com, căreia îi cere daune financiare de "5 milioane de dolari, plus o maşină şi o casă", după cum chiar Vanessa susţine. 

Iniţial, mama ei a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că, după moartea lui Kobe, mesajul lui Vanessa a fost unul clar: trebuie să pleci din casa noastră şi să te descurci". Văduva neagă acuzaţiile şi vine cu o altă variantă.

"A declarat aceste lucruri şi, chiar şi urma unei trădări, eu încă îi căutam o casă şi avea promisiunea mea că va primi lunar o sumă de bani ajutor. Ea ne cere acum 5 milioane de dolari pentru că a fost bona nepoţilor ei", a spus Vanessa. 

"Acum, ea vrea să mă taxeze cu 96 de dolari pe oră, pentru presupusele 12 ore lucrate pe zi în ultimii 18 ani în care a avut grijă de nepoţii ei. De fapt, adevărul e că ea a avut grijă ocazional de fetele noastre", a mai spus Vanessa. 

Reclamă

Conform surselor din Statele Unite, averea lăsată în urmă de Kobe Bryant este estimată la 600 de milioane de dolari. 

Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas.

Kobe şi-a petrecut întreaga carieră la Los Angeles Lakers, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al NBA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și