Închide meniul

"Becali era îndrăgostit de frumuseţea ei. Parcă ar fi fost un cuplu!" Anamaria Prodan a reacţionat imediat: "Mă iubeşte sau nu?! Eu zic că da!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 9:28 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Becali era îndrăgostit de frumuseţea ei. Parcă ar fi fost un cuplu!" Anamaria Prodan a reacţionat imediat: "Mă iubeşte sau nu?! Eu zic că da!"

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Scandalul dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan a ajuns şi în presa internaţională. Cei de la 24sports.com au amintit de perioada când Gigi Becali era închis şi Anamaria Prodan se ocupa de jucătorii de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Becali se 'folosea' de Anamaria Prodan pentru vânzarea de fotbaliști. Ani la rând, cooperarea celor doi a fost atât de bună, de parcă ar fi fost un cuplu.

Ani de zile, oamenii au șoptit că Becali era îndrăgostit de frumusețea și inteligența Anamariei Prodan, mai ales că și ea a acordat atenție relației lor profesionale”, au descris cei de la 24sports.com relaţia pe care Gigi Becali şi Anamaria Prodan au avut-o înaintea transferului lui Dennis Man la Parma.

În acest context, Anamaria Prodan a avut o reacţie savuroasă. ”Ia vezi întreabă-l. Mă iubește sau nu? Eu zic ca da!”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă un milion de euro din transferul lui Dennis Man

Anamaria Prodan a declarat că îl va chema în instanţele civile pe Dennis Man. Nu s-a ferit să se războiască în public şi cu patronul lui FCSB, Gigi Becali.

Reclamă

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și