Închide meniul
VIDEO

Benfica – Liverpool | Ibrahima Konate, înger și demon pentru starurile lui Jurgen Klopp. Gafă de amatori la golul lui Darwin Nunez!

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 aprilie 2022, 23:29

Benfica – Liverpool | Ibrahima Konate, înger și demon pentru starurile lui Jurgen Klopp. Gafă de amatori la golul lui Darwin Nunez!

Ibrahima Konate e superstarul lui Liverpool

Profimediaimages

Spectacol total în manșa tur a meciului Benfica – Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Ibrahima Konate, francezul titularizat de Jurgen Klopp în centrul defensivei, a avut un start perfect de meci, dar a gafat incredibil în repriza secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 22 de ani, transferat de la Leipzig pentru 41.8 milioane de euro, a reușit primul său gol în tricoul „cormoranilor”. A deschis scorul pe Da Luz în minutul 17. Robertson a executat perfect un corner, iar Konate a scăpat din marcaj și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI KONATE!

Reclamă

Ibrahima Konate, gol și eroare uriașă în Benfica – Liverpool

Grație golului reușit de Konate, Liverpool a ajuns la 20 de marcatori diferiți în acest sezon. Nicio altă echipă din Premier League nu are atât de mulți!

Reclamă

Francezul din defensiva lui Klopp s-a făcut însă de râs imediat după pauză. În minutul 49, la centrarea lui Rafa Silva, Ibrahima a încercat să respingă, dar a dat pe lângă minge. Balonul a ajuns chiar la golgheterul lui Benfica și finalul fazei a fost previzibil. Darwin Nunez nu i-a dat nicio șansă lui Alisson.

VEZI AICI VIDEO CU GAFA LUI KONATE!

Nunez a ajuns astfel la 5 goluri în 9 partide din UEFA Champions League, la chiar sezonul de debut în competiția stelelor. Uruguayanul are și 21 de reușite în campionatul Portugaliei și a stârnit interesul tuturor granzilor Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin a punctat pentru 2-1. Englezii au condus cu 2-0 la pauză, după ce marcase și Sadio Mane, în minutul 34. Meciul retur este programat pe 13 aprilie, pe Anfield.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid
„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia
Liga 1 • 24 mart., 14:50
„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia: „Au întrebat de el!”
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1
Liga 1 • 22 mart., 10:14
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1! A început licitaţia pentru golgheterul Rapidului