Închide meniul
Foto

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală în privința corpului său: „E vulgar! Arată grotesc!”

De Antena Sport
Publicat: 5 martie 2023, 17:31

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală în privința corpului său. Superba blondină, în vârstă de 40 de ani, a anunțat că nu îi mai plac tatuajele pe care și le-a făcut de-a lungul timpului și a hotărât să le șteargă cu laserul. După ani de zile, Drăgușanu a ajuns la concluzia că desenele pe care le are pe corp sunt „vulgare”. Fosta iubită a lui Adrian Cristea, fostul fotbalist de la Steaua și Dinamo, a precizat că deja și-a îndepărtat unul dintre tatuaje, la salon.

Reclamă
Bianca Drăgușanu a luat decizie radicală corpului

Bianca Drăgușanu vrea să își șteargă tatuajele

Bianca Drăgușanu vrea să își șteargă tatuajele / Colaj Instagram

„E urât ca femeie să ai tatuaje”, a declarat Bianca Drăgușanu. Vedeta din România a explicat că procesul de îndepărtate a unui tatuaj durează până la 6 ședințe.

Reclamă

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală în privința corpului său: „E vulgar! Arată grotesc!”

Din fericire pentru ea, Bianca nu va plăti niciun leu pentru ștergerea desenelor de pe piele. Blondina se bucură de o mulțime de contracte de imagine încheiate cu diverse branduri de lux.

Reclamă

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a început recent procesul de ștergere a unui tatuaj de pe ceafă, pe care foarte puțini oameni l-au văzut. Desenul respectiv, tatuat în urmă cu un deceniu, reprezintă o cruce. Bianca a promis că nu își va mai face alte tatuaje.

„E urât ca femeie să ai tatuaje. Este vulgar. Astăzi am fost sa mi-l scot pe cel de pe ceafă, o cruce pe care am ținut-o ascunsă de-a lungul timpului. Tatuajul a fost făcut acum zece ani. Durează șase ședințe până va dispărea definitiv. Mai greu, dar altfel se arde pielea foarte rău.

După crucea de pe ceafă, voi scoate și tatuajul de pe picior, o floricica mică și inutilă. Nu-mi mai place, pur și simplu, mi se pare că arată grotesc. Nu mai vreau oricum tatuaje sub nicio formă. Nu plătesc nimic să le îndepărtez. Mă știti doar, de cele mai multe ori mi se oferă bani sa apelez la anumite proceduri”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu, extrem de sinceră: „Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei!”

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre situația sa financiară. Vedeta a recunoscut că cei mai buni prieteni ai ei sunt banii. Blonda sexy face o mulțime de bani din contractele de imagine încheiate cu brandurile de top.

Drăgușanu a spus că duce o viață ușoară datorită sumelor răsunătoare care îi intră în conturi în fiecare lună.

„Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii, niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine.

Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci am un contract de imagine și îmi vin bani pentru că port peruci. Eu port diamante și pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată”, a spus recent Bianca Drăgușanu, în cadrul unui podcast.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Adrian Cristea

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită de două ori până acum. Mai întâi cu Victor Slav, apoi cu Alex Bodi. În prezent, superba blondină trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău.

În urmă cu ceva timp, Bianca a avut o relație și cu Adrian Cristea.

Cristea a jucat între 2004 și 2010 la Dinamo, perioadă în care a fost plătit regește de Cristi Borcea. Primele primite de mijlocaș erau uriașe. „Îi dădeam câte 5000 de euro la fiecare meci”, a recunoscut fostul patron al „câinilor”.

Adrian Cristea a fost criticat deseori pentru viața extrasportivă pe care o avea.

„Nu fumez, nu beau și pot să ies cu câte femei doresc”, spunea „Prințul”, cel care de-a lungul carierei a jucat și la FCSB (la vremea respectivă, Steaua).

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea