Închide meniul
Foto

Fostul iubit al Biancăi Dragușanu, ironie incredibilă la adresa lui Cristi Borcea după ce Rihanna a anunțat că este însărcinată. Ce a putut posta „Prințul” Cristea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2022, 21:25 / Actualizat: 2 februarie 2022, 22:45

Fostul iubit al Biancăi Dragușanu, ironie incredibilă la adresa lui Cristi Borcea după ce Rihanna a anunțat că este însărcinată. Ce a putut posta „Prințul” Cristea

Adrian Cristea l-a ironizat pe Cristi Borcea

Colaj Instagram

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a amuzat urmăritorii de pe rețelele sociale. A postat o imagine modificat în care chipul iubitului Rihannei a fost înlocuit cu cel al lui Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea, ironie incredibilă la adresa lui Cristi Borcea

Este cunoscut faptul că fostul patron al lui Dinamo are nu mai puțin de nouă copiii, motiv pentru care a ajuns de multe ori subiect de glume. Nu a ratat ocazia nici „Prințul”, cel care era favoritul milionarului.

Adrian Cristea
Adrian Cristea și-a amuzat fanii

Adrian Cristea a jucat între 2004 și 2010 în tricoul „câinilor”, perioadă în care a fost plătit regește de Borcea. Primele primite de mijlocaș erau uriașe. „Îi dădeam câte 5000 de euro la fiecare meci„, a recunoscut fostul acționar majoritar al grupării din Ștefan cel Mare.

Cristea a fost criticat deseori pentru viața extrasportivă pe care o avea. „Nu fumez, nu beau și pot să ies cu câte femei doresc„, spunea „Prințul”, cel care a câștigat un titlu, o Cupă a României și o Supercupă cu Dinamo.

Bianca Drăguşanu ar fi avut o relaţie cu Cristi Borcea

În trecut s-a zvonit că Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a avut o relație amoroasă cu Borcea. Vedeta TV a făcut anul trecut o declaraţie neaşteptată, prin care a admis că a avut o aventură cu un bărbat a cărui descriere se potriveşte perfect cu fostul patron al lui Dinamo.

Reclamă

E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a spus Bianca Drăguşanu citată de playsport.ro.

Cristi Borcea, tată a nouă copii

Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. El se gândeşte să devină tată şi pentru a 10-a oară. Are planuri mari alături de Valentina Pelinel, cea cu care s-a căsătorit în 2018.

Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou”, a spus Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și